Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

joi, 19 mai 2011

"Te rog să taci"

I'd spend a lifetime with you.
And I love you, I swer it's true.
I cannot live without you.

 


         Nu o judecaţi. Nu e vina ei că se afla acolo, lângă sticla aia, lângă faţa aia. Era ameţită de băutură. Şi a făcut-o. Nu ştie nici azi de ce...dar pur şi simplu a făcut-o. Şi n-o să regrete niciodată ceea ce a făcut.


          Zilele de şcoală deveniseră amare pentru ea. Deveniseră amare pentru prietenii ei. Şcoala nu mai avea loc în gama ei de sentimente care în acel moment puteau încăpea într-o linguriţă. Habar n-avea că peste prea puţin timp sentimentele ei nu vor avea loc în tot universul. Se refugiaseră ei patru la unul dintre ei acasă, cu tot cu o tipică sticlă de băutură şi nişte afumate ţigări. Fără vicii interzis de nevinovate nu se putea. Şi ea se apucă să bea alcoolul ieftin care-i înţeţoşa minţile uşor, dar sigur. Era ameţită, era bucuroasă şi avea acel sentiment de libertate. Şi mai ştia că el, cel cu privirea plictisitoare pentru alţii, dar pătrunzătoare pentru ea, se află acolo. Şi fără ezitare se aşeză la el în braţe, zicându-i sincer şi poate cu sens ironic "De ce nu mă laşi să stau aşa la şcoală?". El nu-i răspunse nimic.
          O ţigară. Amândoi simţeau nevoia unui fum sec, un fum care avea să distrugă şi ultima urmă de realitate dintre ei. Câţiva paşi şi o saltea care era aruncată la podea. Ea se trânti pe salteaua cu miros sec şi peste câteva secunde întinse mâna, pentru ca el s-o ridice. Dar parcă atingerea mâinii sale sau poate doar mintea ei malefică îi spuneau că are nevoie de el aproape; aşa că îl trase în jos, lângă ea. Îi simţea respiraţia, iar căldura lui o înconjura; el nu se mişca, se bucura parcă din priviri de lungul moment de căldură. Poate că privirea ei l-a făcut să uite cine a fost, amintindu-i de cine va fi. Secunde, minute, toate au fost puţine pentru ei doi. Dar ea, parcă ştiind că nu e nimic greşit în ceea ce face, s-a apropiat de el. O atingere, o clipire nevăzută, o respiraţie nesimţită şi buzele lui amare în dulceaţa lor. "Să nu zici la nimeni." i-a spus ea, ca un copil mic care-şi împărtăşeşte bomboanele ascunse de timp cu un alt copil zâmbăreţ. Îl luă de gât, parcă doar pentru a pătrunde mai adânc în ochii lui infiniţi, şi-i atinse uşor buzele. El zâmbi.         
          A doua zi universul era altul. Şcoala trecu fără ca ei doi să se obosească, poate doar pentru că se ţineau de mână fără ca ceilalţi să-i vadă. Clipele erau infinite şi sclipirea timpului nu mai era importantă. El a dus-o într-un loc frumos, un loc pe care numai ea îl ştie. A sărutat-o din nou, o atingere diferită şi totuşi cunoscută, alături de o privire nouă şi mult mai pătrunzătoare. Ea ştia ceva, dar în ziua aceea a aflat mai multe. A aflat că o privire poate să fie atât de dulce încât să doară. Mai târziu, când cineva cunoscut i-a văzut că se ţineau de mână, ei n-au putut să răspundă decât printr-o privire reciprocă la simpla întrebare "voi doi sunteţi împreună?".
           În ziua aceea luminoasă, ea se juca cu un copil. Nu copil care habar n-avea ce-i aceea o privire, o atingere tandră sau pur şi simplu sentimentul de dor. Ceva o măcina pe dinăuntru, lipsa prezenţei lui fiind ciudat de nocivă pentru ea. Astfel că îi trimise un simplu mesaj : 

Chiar dacă pentru tine a fost o joacă...îmi e dor de tine.
De ce crezi că a fost o joacă?
Nu a fost?
Nu
Şi acum?
Continuăm ce am început?
E tot ce pot să-mi doresc

           Zâmbea. Şi zâmbetul ei pătrundea prin întunericul nopţii, ajungând până la el.
       Şi ironic, ea niciodată nu va uita că câteva guri de alcool ieftin pot face viaţa atât de frumoasă.

          I love you. I fade away.

2 comentarii:

  1. mi-e dor. atat de dor..
    frumos spus !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce poveste :X... sunt sigura ca e adevarata. [nu ca nu ar fi asa]

    RăspundețiȘtergere

 
back to top