Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

marți, 31 mai 2011

Povestea zilei

"Chiar crezi că n-am curaj s-o fac?"
"Hai, hai să te văd"
Şi-a scos cuţitul.
Râzi.

          La masa mică stăteau patru oameni : Soaţa care muncise la cratiţe, Mama Soacră, Blonda şi Fata Popii. Soaţa şi Blonda au o poveste de amor în curs. Blonda fiind un tip, altfel nu se putea, nu? Fiecare avea un rol principal în stupizenia acelei zile.
          Deci terminaseră de mâncat, după ce Soaţa se muncise amarnic alături de Mama Soacră în bucătărie. Blonda nu intrase p'acolo, nu că ar fi fost treaba ei. Iar Fata Popii nu îndrăzni să intre pe teritoriul unde inzbucnea focul mereu când apărea ea : bucătăria. Astfel că Soaţa şi Blonda se cam luaseră la palme, după câteva cuvinte. Iar Fata Popii îi susţinea de aproape : "bag-o cu capul în farfurie!" Dară blonda, cu mintea ei sclipitoare, văzând că n-are şanse de câştig cu trucul ăla, luă repede un cuţit de pe masă şi-şi ameninţă Soaţa. Soaţa acţionă însă foarte rapid şi dintr-o deschidere de sertar luase în mână un cuţit şi mai mare. Dar Blonda nu se da bătută şi apucă şi ea repede un cuţit la fel de mare. Iar Fata Popii, în starea ei de entuziasm, apucă aparatul de fotografiat şi făcea poze, în timp ce Mama Soacră se chinuia să nu vadă sânge. Cuţitul în gură, apoi pe gât, apoi la gâtul ei. Şi, deşi-şi ţineau armele şi vieţile la linie, Soaţa o împinse pe blondă şi-o sărută apăsat. "Aşa se omoară oamenii" zise Fata Popii. Dar, între timp, Soaţa deschise un alt sertar şi luă de acolo un satâr gros şi lat, gata să-l înfigă în capul iubirii sale. Iubirea sa, Blonda, însă, apucă un ciocan gata să-l înfigă în gâtul soaţă'sei. Dară Soaţa puse repede o moacă nevinovată : "Nu dădeaa! Nu dădea la gât!". Iară Blonda, cu o moacă malefică : "Dar cine a zis că dau în gât?!" şi îndreptă ciocanul spre capul Soaţă'sei. Dar, înainte de momentul de impact fatal, interveni Mama Soarcă şi totul se termină cu un alt sărut inofensiv.

          Asta ca să vedeţi ce fac puştii după ce chiulesc de la ultimele patru ore din şase de la şcoală.

Happiness >.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top