Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

vineri, 20 mai 2011

Cuţite pe linie. Nu muri =]]

WTF, PEOPLE?!
M-aţi blonzit...!


           O sticlă. Două sticle. Trei sticle. Lume. Obsesii. O casă goală. O podea care duduie. Moartea fericirii <3.
             Se simte de la milimetri distanţă vara. O simt în vene, în râsul de paraşută al Katei sau poate doar în privirea lui nouă. O simt pe umerii nevastă'mii Nexa şi în sticla de coniac de lângă uşă. O simt arzând pe cer şi întunecându-mi nopţile. O simt aproape. O iubesc. Vino dracului mai repede!

             Azi, după eroica teză la română am şters-o acasă. Urma ca Nexa şi Sara să vină cu turma la mine, pentru că ai mei plecau, şi să ne mai distrăm şi noi. Că doar era ziua lor. După o groaznică mutare de mobilă, cutii şi tot felul de troace, împreună cu tata, am instalat sistemul audio. Podeaua duduia numai bine, parcă aştepta doar lumea să sară pe ritm. Mă duc să-i întâmpin pe fraţii mei în suferinţă, cu pancrada cu "Free Hugs" sus şi tare. "Nu vrei şi tu o îmbrăţişare, nu?". "Nu.". Blonzii ăştia :)).
             Am ajuns la mine acasă. Am speriat vecinii inexistenţi şi câinii de pe stradă, băieţii l-au făcut praf pe Liviu din două pahare de alcool, iar Kata n-a avut nici o problemă când a trebuit să stea cu blondul ei în aceeaşi cameră în care domiciliau vreo 30 de icoane. Am cântat cu Nexa până am plictisit lumea, i-am speriat cu Hatsune Miku şi l-am văzut pe Cookie. Sara îmi poartă noroc. Thoamne ce păr avea, îmi venea să mor cum se holba la mine prin bretonul ăla. Şi Sara "cine, care, undeee?". Când ajung acasă, Kata "Da' de ce nu l-ai chemat încoace?" XD. Proastă am fost, poate că m-a absorbit momentul prea mult. Ador copilul ăla.
             "Mai facem d'astea :X ?". Atâta timp cât ai mei dispar constant din peisaj şi lumea face cinste, mie mi-e perfect. Şi poate-l pescuiesc şi pe prăjiturică cu ocazia asta.


Hahahahahappiness >.< KYAH!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top