Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

joi, 5 mai 2011

"Mereu mi se întâmplă asta..."

"...când ies cu o tipă afară"
Plouă. Hai să sărim ca nebunii în bălţi.
O să-l întrecem pe Orihara.
           *Adineauri am auzit un "ARRRRRH! Am rupt uşa!!!" Da, la mine în casă cică se montau uşi. Mama pare apoplexată.* Bun venit în casa mea de nebuni! Dar despre asta o să vorbim altădată.

           Zilele astea au fost de înviorate, să zicem. Plouă. Draaaaace, plouă în mai?! Înghiţişi-ar norii ploaia, vreau să ies afară şi să râd ca disperata, nu să mă ud ca o găină. Luuuni...hell yeah, am luat maximă la simularea de examen. I mean I'm damn proud, am luat peste 9.50, iar Kata [WTF] a luat ceva gen peste 8.50. Apoi mai pe seară am ieşit cu Mali p'afară şi am vorbit o tonă de prostii. Ieri am ieşit cu colegă'mea Sara, am mers la Mc şi aboi în parc, am făcut poze până mi s-a dus bateria la telefon şi am râs. Am râs ca de obicei. Când ies cu o fată sunt nişte momente d'astea în care râdem. Facem o glumă, vreo două miştouri şi zici că ne-am îmbătat, nu alta. It's alwayz this way, chiar dacă'i furtună.
           Sara însă m-a şocat cu o chestie pe care na-m chef s-o comentez. O singură avertizare : niciodată nu spuneţi de unde vă luaţi ţoalele. Nevăr. Colegii mei nu prea ştiu ce'o să facem cu banchetu. Oricum, cu zilele a două colege plus Otaku în mai şi banchet plus excursie în iunie mă mir de unde o să scot bani. Sunt complet falită, ai mei nici nu vor să audă. Viaţa =]]
           Azi pe stradă m'a apucat compusul de cântece. Am un talent înnăscut, de trei ori mai mare pe ploaie.

Hahappiness >.<

Un comentariu:

  1. :)) Mereu ma faci sa rad cand vorbesti de aventurile tale :)) . Pai , te felicit pentru simulare . Eu nu vreau sa stiu ce-am facut :)). Cat despre bani , suntem faliti ori nu mai suntem :)) ??

    RăspundețiȘtergere

 
back to top