Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

luni, 16 mai 2011

Departe

Am avut lumea asta minunată lângă noi 
de când am deschis ochi
Am fi văzut-o, dar eram prea ocupaţi să n-o vedem.


Mayday Parade - The Silence

         O dorinţă mare de pe lista mea imaginară s-a împlinit azi. Nu mă aşteptam, nu a fost ceva minunat, dar parcă pentru o secundă curentul, stropii de apă enervanţi şi scrumul de ţigară care mă apăsa pe limbă au făcut ca orizontul să pară frumos. Când eram mică vroiam să zbor. Când eram copil vroiam să merg pe apă, departe. Azi, nu pentru prima oară (acum mi-am amintit), s-a întâmplat asta.


         Chiulitul are cu siguranţă părţile sale bune. Astfel că opt puştani au ieşit grăbiţi pe poarta şcolii, nepăsându-le că mâine directoarea va face spume. Nici nu vreau să-mi imaginez. Am fost cu hidrobicicletele pe Lacul Herăstrău. A fost frumos, cu excepţia faptului că vreo trei puştani au făcut pe broaştele în apă şi ne-au cam stropit. Stăteam cu capul în soare şi simţeam cât de bine e să ştii că nu mai ai cum să te întorci. Că în faţă nu te aşteaptă nimic şi că lumea pare a ta. Kata şi al ei blond îşi împărţeau stropi de fericire, iar mie personal mi s-au părut atât de adevăraţi. Simt că-mi lipsesc până la extrem stropii mei de fericire. Dar asta e o poveste pe care n-am curaj s-o abordez. Nu încă. Poate vara o să-mi aducă şi acest zâmbet. Gaşca de puştani a fost spartă de timp, de omul care i-a cules pe înotători din apă şi poate de soarele prea cald. Cum ar fi ca după asta să mergi la o oră de română? Eu ştiu.

Happiness >.< 
[Dizzy m-a salutat. Again. De ce-mi pasă? N-ar trebui. Presupun că n-ar trebui pentru că presupun că-l cunosc. Mi-e dor de EL. Da, EL.]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top