Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Tartă cu fructe

Fiecare clipă petrecută
cu cineva drag
poate însemna o reţetă
către o viaţă mai dulce.
[Waii ce clişeic sună XD]         Într-un fel...aş fi vrut ca ziua asta să se repete la nesfârşit. Poate că sunt egoistă, simt că am nevoie de o lovitură. Dar tot ce pot să spune că vreau să mai urlu cu tine din nou "GEMINI SYNDROME" în timp ce podeau bubuie.

         Ieri m-am culcat la 4. Azi intenţionez să mă culc cam la aceeaşi oră. M-am trezit la 10, am sunat-o pe Misa să văd dacă mai e în viaţă şi dacă mai ieşim azi. Până la urmă ne-am întâlnit, am fost să luăm biletele la HITT [hell yeah!], am trecut pe la un magazin să ne facem aprovizionarea cu dulciuri şi ne-am oprit la mine acasă [loc care a fost curăţat inclusiv pe sub podele azi-noapte]. Am pornit boxele şi basul la maxim, ne-am holbat la moace de băieţi frumoşi, am povestit istorii amoroase şi am mâncat tarte cu fructe. Dacă aş putea să-mi petrec toate sâmbetele aşa, ar fi superb.

         Pentru că într-un fel simt că persoana asta e singura care m-a apreciat la adevărata mea valoare până acum.

Hahappiness >.<
 ?
P.S.: Să mai continui asta? [oricum va trebui să citesc cartea originală]

Un comentariu:

  1. Buna
    Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-lantul-amintirilor.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi (fara diacritice).
    Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
    Va doresc toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere

 
back to top