Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

marți, 23 august 2011

Knocking on the Mind

Nu puteam să-mi imaginez vreodată
Că locul acela nu se va schimba

Be sure to check Misa's channel folks! Teeheehe XD

              Îmi amintesc râzând de copilăria mea şi de momentele în care-mi trecea prin cap ideea că atunci când voi fi mai mare totul va fi mai uşor. Şi când mă gândesc la vara trecută, la vara aceea de mult trecută în care umblam prin parc cu fanteziile de mână şi cu ochii în o mie de direcţii, mă trece nostalgia. Ce e ce mai ironic e că acuma prin playlist-ul meu se găseşte o melodie care compară dragostea cu ciocolata amară.

              Trebuia să se întâmple. Şi nu regret. "Cine se aseamănă, se adună." Vai, cât de adevărat! Sunt o persoană fără suflet, dar cu inimă. Şi am învăţat de mult că nu trebuie să-mi mai pese, chiar de la bun început. Şi faptul dureros cum că oamenii nu sunt demni de nici cea mai mică fărâmă de încredere se repetă prin faţa ochilor mei în fiecare zi.
              Azi am fost la bunica. Am o bunică blondă cu ochi albaştrii şi clari care face cele mai bune prăjituri din lume. Sau cel puţin asta credeam când eram mică. Doar că nu toate fiinţele care arată blând sunt cu adevărat blânde, nu-i aşa? M-am dat în acel leagăn vechi pe care mi l-a făcut bunicul când aveam 6 ani şi care acum scârţâie. Şi parcă simţeam trecuta copilărie cum îmi zbura pe lângă urechi, la fel ca şi curentul care-mi ridica părul. Şi ascultam melodia aia de mai sus şi nu puteam să mă gândesc decât la momentele în care cântam singură după-amiaza în acel leagăn. Cât de copilăroasă puteam fi, sperând că cineva se va opri să mă asculte. Dar, ha, nimeni nu se opreşte niciodată să te asculte. Cred.

              Mâine [sau mai bine zis în noaptea asta] plec la mare. Am să-mi pun o dorinţă şi am să-mi doresc să nu se îndeplinească. Mi-e dor.

Happiness >.< [See you soon]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top