Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

luni, 22 august 2011

"This time I'm not leavin' without you"

Baaaaaack ;)).
Şi nu că mâine n-aş pleca la mare.
OH DAAAA!


               Sunt zile în care simt că vacanţa asta a fost cea mai tare de până acum. Soarele arde afară şi n-am nici cea mai mică intenţie să dau ochii cu el. Lumea nu prea e în oraş, iar asfaltul ăsta al Bucureştului...nu mă întrebaţi de ce îl iubesc.

               So.
               Pe 15 a fost ziua mea. Adică onomastica. Dar tot nu vă spun cum mă cheamă >:). Ai mei m-au târât la ţară pentru tipicul chef de Sfântă Marie, deşi eu aveam chef să merg la ziua lui Cosmin. Whutevă, am mers şi m-am plictisit de moarte [smth like m-am plimbat singură prin grădină vreo două ore şi vreo două am vorbit la telefon]. Ah, şi era acolo un gajiu drăguţ pe care personal pe mine nu m-a interesant şi moşii ăştia piliţi m-au pus să-l pup pe obraz. Whuuutevă.
            Apoi am plecat cu ai mei prin Moldova. Am văzut o grămadă de mânăstiri, mi-am luat o rochiţă colorată şi scurtă şi mişto din Suceava şi era să mă pupe o albină. [Iar eu şi cu tati suntem praf de alergici la înţepături de bărzăuni din ăştia şi ne unflăm groaznic.]. Am făcut o tonă de poze pe la mânăstiri, iar la Horezu m-am urcat singură într-un turn vechi şi spooky. Pur şi simplu ador locurile înalte. Astfel că pot să mă laud că am văzut şi Moldova, plus că ieşirile astea cu ai mei sunt cele mai relaxante.
            In ză end, azi m-am certat din nou cu tata. Uneori nu mai suport, a devenit deja o rutină. Sunt atât de multe lucruri pe care nu le suport la ai mei [deşi uneori sunt simplu geniali :-<]

Happiness >.<   

2 comentarii:

  1. whaaay iubire ai avut/inca ai o vacanta super extra mega tare :X
    La multi ani, femeie!
    Ba miss you :-<

    RăspundețiȘtergere

 
back to top