Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

miercuri, 24 iulie 2013

Kara no Kyoukai: The Garden of SinnersSeventh Heaven   "Defapt, ştiam că pot să zbor, dar am uitat vântul, înfricoşată de momentul zborului." "Tu eşti cel care mă conduci către o lume atât de luminoasă." "Pieptul pe care l-ai atins poartă o rană blândă." "Din întunericul nesfârşit, scâteia pe care tu mi-ai dăruit-o luminează viaţa născută în sufletul meu gol." "Tot ce putem să facem e să strigăm fără speranţă că suntem în viaţă până când vom rămâne fără putere." "Mi-am amintit visul pe care l-am lăsat în urmă odată cu copilăria mea." "Nu vei mai fi singur niciodată. Vom merge împreună către un loc miraculos."

miercuri, 17 iulie 2013

Being blue

has never been
so colorful

      Mă gândeam că poate ar trebui să învăţ să mă abţin din a zâmbi dureros de larg şi idiotic de câte ori mă întâlnesc cu cineva pe care nu l-am mai văzut de mult timp, dar probabil e imposibil. Probabil că aşa e omul, atunci când e cu adevărat fericit, nu care cum să nu scape ceva din sentimentul acela printre degete. Să spun că mi-a fost dor, am uitat, poate pentru că o spusesem de atâtea ori înainte să ne vedem.

Anime Vară 2013 - PRIMA IMPRESIE

Pentru că de ce nu.
I'll try and make this short
...it may end up sort of sensless


Sezonul se anunţă a fi destul de interesant şi pentru că e vară nu m-am abţinut şi acum cred că m-am apucat de vreo 20 de titluri. O bună parte din ele sunt continuări ceea ce face totul şi mai divers. Însă momentan nu am văzut nimic care să mi se pară extraordinar, ceea ce e cumva trist. N-am dat niciun zece vreunui anime de anul ăsta. Eeen fin, let the fangirling begin:

duminică, 14 iulie 2013

Tanabata

私の妄想が事実に成りますように・・・
か?

     Dorinţele mele erau probabil la fel de multe precum stelele, dar nu vor fi niciodată atât de minunate, de luminoase, sau de necesare cerului nopţii aşa cum stelele sunt. Şi totuşi eu am continuat să-mi doresc. Să pot zbura printre ele, sau să strălucesc ca ele, să mă pierd printre ele, să fiu steaua luminoasă în cerul nopţii inimii cuiva. Dar...cel mai probabil mi-am dorit să fiu eu o stea. Şi totuşi ar fi trist, ca lumina mea să ajungă pe pământ mult după ce ea în sine s-a stins. Aşa că am să-mi doresc...

vineri, 12 iulie 2013

Scoici

    Dorinţa mea neaşteptată le-a trezit din somnul lor îngheţat, aducându-le în faţa dureroasei lumini care avea să le dicteze sfârşitul. Le-am scăpat în abisul arzător, le-am făcut să-şi deschidă porţile grele ale sufletului lor şi m-am bucurat de fiecare ţipăt care le trimitea viaţa către coşul de gunoi. Apoi le-am înghiţit sângele cu poftă şi fără să-i apreciez gustul acru, distrugând astfel ultima urmă a existenţei lor.

Braşov reloaded

...au trecut aaani!

    "Au trecut aaani şi viaţa s-a schimbaat!" Trecerea timpului mă loveşte şi mai tare acum pentru că sunt conştientă de ea mult mai bine decât eram când eram copil. Acum viaţa se scurge altfel, lăsând în urmă un soi de regret pe care n-aş avea de ce să-l bag în seamă. M-am...refugiat trei zile în oraşul ăsta din munţi şi am făcut ceea ce n-am putut face acum un an.

Ikki III

イッキ III
 
     ...scuze, aşa e. Chiar ai fost îngrijorată. Ah...poate ar fi fost mai bine dacă ţi-aş şi spus eu mai mult. Că te iubesc, doar pe tine. M-am panicat, când mi-am dat seama că mai e doar o lună şi tu te depărtezi iarăşi deşi credeam că ai început să te apropii de mine. Deşi îţi spusesem de multe ori să fii atentă în legătură cu fetele din jur, ai devenit dintr-o dată fără apărare. Probabil din cauza asta, am ajuns să fim deranjaţi de ele. ...m-am panicat foarte tare, îmi pare rău. Cel care te-a îngrijorat cel mai tare am fost eu... Să ştii, eu te iubesc. Ştiu că am fost şi rece cu tine, dar toate astea au fost pentru ca tu să nu păţeşti ceva. Dar, n-am să mai fac asta. Am să-ţi spun în fiecare zi că te iubesc, încât să nu conteze dacă-ţi vei mai pierde amintirile încă o dată.

SEVENTH HEAVEN: ITSUKI

イツキ


 
    "Nu mai pleca de lângă mine niciodată. Rămâi alături de mine. Te doare? Închide-ţi ochii. Am să te ţin de mână. Te voi face cu siguranţă fericită. Vreau să rămânem aşa pe vecie. Arată-mi mai mult din ceea ce până acum am putut doar visa. Vreau să iubesc. Îţi este ruşine? Pentru că aceasta este bucuria de a ne uni. 
Îmi vei arăta tot ce este al tău?"

duminică, 7 iulie 2013

30 Anime Facts

This is basically a tumblr challange
but why not do it like this

I am totally aware that in the last few days this place has been only anime, I have warned you. I REGRET NOTHING.

vineri, 5 iulie 2013

「いや~~~~~w」

"Nuuuuuuuuu"

       Ambiţia e ceva ce probabil suferă foarte mult pe parcursul vieţii mele. Poate că ar trebui să-mi fie milă de ea, văzând-o cum se naşte din speranţă şi cum este doborâtă de realitate. Dorinţele mele o iau şi o fac franjuri, deşi eu aş avea nevoie de amândouă. Cum pot să fac două sentimente total diferite să se armonizeze în mintea şi sufletul meu? Am deci să-mi înec dorinţele cu ambiţie.

joi, 4 iulie 2013

Anime Primăvară 2013

It's that time of the year again dudes.

Nu vreau să-mi mai regret visele niciodată

二度と自分の夢に後悔したくない

        Nu ştia dacă lacrimile care se adunaseră în colţul privirii lui, gata să-i cadă pe obraji, sunt o apariţie crudă sau de mult dorită. În inima lui sălăşluia acel neînţeles sentiment care-i dicta să aleagă între două concluzii care în tot timpul vieţii sale erau atât de contradictorii şi totuşi indispensabile, dar acum devenite inutile. Oare o alegere ar putea schimba ceva?

luni, 1 iulie 2013

Uta no☆Prince-sama♪

"De ce sunt atât de speciali?"
"Pentru că strălucesc într-un aşa fel
încât nu pot să-mi iau ochii de pe ei."
☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆

      Strălucirea nu are limite. Ea porneşte din izvorul nesfârşit al fabulosului fiinţei umane, pătrunde adâncurile universului şi hrăneşte flacăra stelelor, pentru ca apoi să se întoarcă, atrasă de unicitatea fantastică a farmecului uman, şi să se reflecte tot în fiinţa umană, făcând-o să emane o fericire orbitoare.
 
back to top