Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

sâmbătă, 3 august 2013

Let's make sweet love

Adică prăjitură
cu glazură de amintiri

      Visul unei veri perfecte pentru mine este ceva foarte simplu. Ceva care prin aparenta sa stridentă grandoarea ţipă nebunia personalităţii mele. Sub cerul arzând al verii, înconjurată pe cât posibil de iubita mea mare, să străbat aerul zâmbind nebună şi cântând, sau mai bine zis ţipând, "We're soarin'", ca iubirea-mi să-mi răspundă la fel de entuziast "Flyin'!" şi cerul să răsune cu vocile noastre fericite "There's not a star in heaven that we can't reaach!". Toate asta în timp ce noi doi sfidăm cumva normalitatea, călărind astfel pe o grămadă de pepeni făcuţi cam praf în urma unei bătăi, a căror zeamă ne face să alunecăm cu viteză.
...OHHH DAAAAAAAAAAAAAA.
      I LOVE THAT WATERMELON THINGIE, I REALLY DO. *rlly excited*
      În ultima perioadă s-au întâmplat multe şi defapt nimic. Pentru că e vară, am râs mai des şi m-am ferit de lumina directă a soarelui mai ceva ca un drac/vampir/animal nocturn/adolescent frustrat, cum vreţi. Momentan îmi iau un joc yaoi despre care sunt foaaarte entuziasmată pentru că pare FOARTE MIŞTO and now i'm bracing myself cuz ofc im playing in japanese. Pe fundal ascult noul single al lui YUYA (GYAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa ha ha ha KYAAAAAAAAAAAARRGH and other endless fangirling), care bineînţeles că este absolut minunat, ceea ce-mi duce entuziasmul la infinit. Uite de câte puţine are nevoie omul ca să fie fericit. Bă deci în ziua când se împlineşte faza cu pepenii (yeah im tottally srs imma do it) lumea o să fie a mea.
      N-am mai scris despre idioţeniile vieţii mele de zi cu zi de multă vreme aşa că...unde am rămas...ah da, a venit comanda. Aia din China, cu troacele mele din Japonia. Am tras o poză la tot înainte să distribui ce nu-i al meu
La poştă mi-a deschis pachetul şi m-a întrebat chestii irelevante, practic funcţionarul ăla a fost băgăcios şi prea interesat. El visa că eu aş mai avea nişte taxe de plătit dar totul a fost clar plătit pe net de ce naibii îl interesa pe el etc şi eu i-am zis că am crezut că-i protocol, după aia mi-a dat seama. Tre'ia să-i zic că am o bombă acolo şi gata. En fin am ajuns acasă şi mi-am contemplat p'ale mele, am vrut să scanez chestii dar scannerul meu nuuuu vrea. Ce mi-am luat eu e single-ul Henai no Rondo de la GRANRODEO (opening la Karneval) pentru că ador discul ăla, ediţie limitată cu dvd ca să-i văd pe nebunii ăia derpuind. Şi "Paradise" al lui Yuya, versiunea cu un mic photobook pe care-mi vine să-l ling şi apoi să-l halesc cu totul. Şi plănuiesc acuma să-mi mai iau ceva că mi s-a pus pata grav pe o chestiuţă.
      Am mers la japoneză...miercurea trecută acum două săptămâni. Am făcut formele scurte şi am ajuns la concluzia că eu am învăţat japoneza aşa cum am învăţat engleza - am prins-o din jur şi o pot vorbi corect, fără greşeli, n-am dezacorduri şi ale minuni, dar nu ştiu gramatica teoretică, îmi vine la ureche. Cică ceilalţi elevi ai profei mele au probleme cu formele scurte, dar singurul lucru cu care am eu probleme sunt ăştia 
帰る帰る掃く持つ待つ時
şi în principal neamul lor de fiţoşi sofisticaţi. ...la prima vedere nu-i nicio diferenţă, nu? Aşa că îmi continuu călătoria prin misterele clanului Kanji cu o anumită plăcere şi o anumită amărăciune, că toţi sunt frumoşi, dar n-am să am cum să-i cunosc pe toţi niciodată. I'm having a crush on a language is that even possibrru i mean it maybe given i've had a crush on Psycho-Pass' Sybil. 
       Apoi am plecat la ţară şi am o fost the...otaku i am i guess. M-am uitat la anime şi m-am jucat un yaoi neinteresant plin de porn neinteresant cu un protagonist bun de pocnit (Hanamachi Monogatari), asta fiind defapt o formă a procrastinării mele. Mi-a plăcut un singur personaj din toată hoarda aia de curvari, n-am jucat ending-urile proaste pentru că meh şi acuma văd chestii pe care nu le-am văzut şi-mi trezesc interesul dar fie.
Mah fav chara is that long haired gracious thing in the back and he's basically and seriously a true bitch.

      Parcă luni ne-am trezit la cinci şi dăi fă bagaje, urcă în maşină, fugi să prinzi bacul de la Brăila şi apoi vaporul de la Tulcea şi într-un finaaaaal am ajuns în Delta Dunării. Am mers la o gazdă pe recomandarea cuiva (e prima dată când ai mei fac asta) şi am călătorit nabii cre'că 12 ore. S-a întâmplat că eu şi Koori am fost amândouă în acelaşi port la aceeaşi oră dar ne-am dat seama de asta mult mai târziu. A fost interesant...ştiţi, eu apreciez natura, dar nu mă omor după ea. O zi, două, e ok, dar mai mult nu pot, mi se face dor de asfalt. Pentru prima dată am fost cu vaporul, cu barca, am văzut tone de peşti, pelicani, cocostârci şi alte fiinţe, şi nu în urmă, vacile trecând Dunărea înot. Am avut două zile noroase şi două cu caniculă (wtf weather go home u drunk), aşa că m-am ars pe picioare cu urme (ugh şi voiam şi eu să prind nişte bronz dar nuuu). Voiam să mergem la Sulina, la mare, dar n-a fost să fie. 
N-am fost prea entuziasmată pentru că deh aşa sunt eu, dacă aş fi fost în oraşe eram toată starry eyed. Am prins nişte ore din campionatul mondial la înot (că eu numa' în concedii pun ochii pe TV) şi am fost într-un fel interesant şi educativ şi mi-am dat seama cât de bine e făcut swimming anime. Tre'ia să plecăm înapoi la ţară şi să revenim în oraş la mama naibii săptămâna viitoare dar ai mei au luat o grămadă de peşte ca să-l dea mai departe şi cum ăla se strica am venit acasă şi ai mei au plecat doar ei azi de dimineaţă.
      Ca şi fapt divers, eu ador pepenii roşii, dar mi-e greaţă de ăia galbeni.

Everybody loves somebody
Nu vă mai spun de micul meu entuziasm când mi-am dat seama că i'm sailing a ship.
...aparent my Yuya boya e pe val. Băiatul şi-o terminat contractul or smth cu Sony Music şi-şi face propria casă de discuri sau ceva de genul. D'aia n-a mai fost updatat site-ul lui, eh. A avut el tona de activitate până acuma, face bani băiatul. Băăăă dacă CD-urile lui vechi n-au să se mai găsească pe piaţă?! Eh aşa ceva nu e posibil. MĂĂĂ DACĂ TURNEU INTERNAŢIONAL?! O să-mi fie mai ciudă să zicem dacă se duce la nemţi şi nu vine şi aici decât dacă stă la el acasă. Aaaah Yuya....>.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top