Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

miercuri, 19 iunie 2013

'Till the last moment

When we revive
from our regrets

      Până în ultimul moment...voi fi alături de tine. Îţi voi zâmbi cu toată căldura pe care o voi găsi în inima mea, cu fiecare scânteie a sufletului meu arzând. Te voi privi cu hotărâre şi cu un anume regret, poate cu tristeţe sau pur şi simplu cu calmul adus de o decizie sigură. Totul depinde de tine. Dacă acea căldură din sufletul meu te va îmbrăţişa şi te va preţui, sau te va arde, hrănindu-se din ţipetele tale. Dacă te voi privi cu bucurie în fiecare zi, ca pe ceva preţios, ca pe cineva pe care vreau să-l văd zâmbind, al cărui zâmbet mă face şi pe mine fericită, sau dacă în adâncul ochilor mei nu vei găsi nicio urmă de regret, decât probabil o milă din aceea scârboasă în urma căreia se află sentimentul de superioritate.
      Asta se întâmplă când sunt fericită şi-mi amintesc de răutatea din jurul meu. Când vreau să zâmbesc din tot sufletul, vreau să transmit numai bucurie, pentru că trăiesc considerând că nimeni nu merită să sufere, dar mă lovesc mereu de acei pereţi negri clădiţi din ură, invidie, şi alte minuni din acestea scârboase. ...e bine că sunt o personalitatea iertătoare, având în vedere că sunt o sadistă.
      Băăăăăi m-a pişcat ceva astă-noapte. *looks around* arrrrgh mă mănâncăăă *sigh* diseară se pare că tre' să merg la o tură de vânătoare de ţânţari. Sunt alergică la înţepături de insecteeee şi asta a început să se simtă. Also gotta go buy my meds. Problema e că astea nu par a fi de ţânţar...păienjeni? eee whatever it could also be from food.
      Îîîîîn altă ordine de idei, simt şi eu că a început varaa! În ultimele zile abia am dat pe la şcoală şi asta m-a făcut să simt că mi-am petrecut timpul într-un mod mult mai plăcut. Luuuuni...am fost cinci ore şi m-am uitat la anime la greu. Şi am avut un soi de fază de îndrăgosteală...hăăhă, acuma, la sfârşitul anului m-a găsit. Ce e ciudat la mine e că am impresia că mie mi-e uşor să mă îndrăgostesc...nu ştiu cum să explic, având în vedere că n-am mai avut un amărât de crush de ani de zile şi când merg pe stradă cu fetele, iar ele sunt "whaaa uite uite uuuiite ah he has a girlfriend *pfffft*", eu port ceea ce se poate numi definiţia perfectă a poker face. I hardly ever find a guy attractive. În fine, la şcoalăăă...înainte de asta, vorbisem with Koori about Starry Sky şi cum în unul din jocuri există rute cu profesorii and how that is somehow weird. Ziua următoare bamf Sayu starts having a thing for her teacher. E tânăr, ăsta a fost primul lui an de predat, şi vineri, la ora lui, ne-a rugat să scriem fiecare pe o foaie ofc impresia noastră despre oră şi despre activitatea lui ca profesor. Eu mi-am spus sincera opinie cuz yeah thats how i simply am, şi, gândindu-mă, am început cu ceva de genul "mie personal îmi place de domnul profesor ca şi caracter uman, personalitate" şi am scris ce simţeam eu: proful e foarte tare, ne predă chestii interesante, ştie să se comporte cu elevii, ne mai şi distrăm la oră, în mare e o persoană deşteaptă. Şiii luni mă cheamă (nu scrisesem numele pe foaie că aşa a vrut el) pe hol şi face "tu ai scris aia? am fost foarte impresionat" etc. and how he also had the same opinion about school (i also wrote about that) at my age and why not we exchange phone numbers. Talking with him felt so refreshing, but it was a bit weird. Şi apoi am stat şi m-am gândit cum genul acesta de om ar fi un soţ perfect şi cum şi alor mei le-ar plăcea de el (tata îl ştie de la şedinţă) şi cum...sunt 14 ani diferenţă *facepalm*. Saaayu wat r u doin to urself u kid. Şiiii astfel am ajuns la realizarea că eu, dacă cunosc o persoană îndeajuns şi există o anumită compatibilitate, pot să mă îndrăgostesc de oricine. Ş'aşa în unele aspecte nu fac eu o aşa mare diferenţiere între sexe. I just want to love, people can be very charming, is that wrong? Ofc it aint but all im getting from my surrroundings is mean behaviour.
      Dar nimic nu-mi distruge mie optimismul. El va fi acolo undeva în adâncul inimii mele ca să mă apere mai mereu. Deci luni a fost o zi productivă cuz of anime. Yeah that means being productive for me. Marţi n-am fost la şcoală pentru că, având în vedere cum mi-am pierdut timpul luni, am decis să nu. Am fost în schimb până la mama naibii în celălalt capăt al oraşului ca să-mi iau căşti că numai acolo se găseau cele pe care le vreau eu. N-am murit de cald ceea ce mă miră. Aaaaproape am murit de cald, ca să fiu mai exactă. Mi-am amintit două chestii odată cu drumul acela: unu, Bucureştiul e imens şi plin de ţărani (am fost la periferie hăăhă) şi doi, sunt mândră de simţul meu de orientare. Deci n-am întâlnit în viaţa mea pe cineva care să se orienteze mai bine ca mine...cu excepţia lui tata de la care am moştenit asta :)). Adică m-am dus într-un loc în care n-am călcat în viaţa mea (d'aia zic că Bucureştiul e un gigant), şi n-am avut nicio problemă. M-am întors acasă, nu era curent - şi nu anunţaseră ăştia nimic. În câteva ore a revenit but that was still annoying. Apoi am revăzut-o pe Shiro-chan, nu mai vorbisem de luni de zile. She's a cutie and we really get along well dar cum n-avem interese aşa comune, nu prea avem despre ce vorbi. Şi ea e cu japoneza, dar se uită mai mult la drame. Plus că în ultimul timp am ajuns să fiu foarte sigură pe mine în legătură cu nivelul cunoştinţelor mele de limbă japoneză. Există o singură persoană din grupa mea de vârstă la care mă pot gândi că ştie mai bine decât mine. Şiii, am să pişc pe oricine spune că hiragana şi katakana sunt alfabete, că nu sunt. Sunt silabare, că doar sunt două sunete pe semn (în afară de vocale dar alea nu compensează). În finee, apoi am mers ca de obicei să mâncăm mâncare chinezească. Chestia aia e periculos de bună. Aveau bere japoneză, am cerut, dar n-au vrut să ne dea, awkward moment. Aşa că ne-am luat ceva...o chestie minunată recomandată de Anna atunci când au dormit fetele la mine - e o băutură nemţească mi se pare, e din malţ, dar fără alcool şi are vreo două arome, de lămâie şi rodie parcă. E-uri :)) Dar gustul e bun (cică de şampon, zicea Shiro heehe) şi din când în când merge. Am vorbit despre relaţii şi chestii de genul şi asta mă face să-mi amintesc că eu nu prea am avut regrete la viaţa mea, probabil chestii minore şi de moment. 
      Aaaazi am cărat manualele, pe care abia le-am folosit anul ăsta, la şcoală. Colegii mei n-au încetat să fie ai dracu nici până în ultima zi. Bine că n-au zis nimic extraordinar, că serios că mă foloseam de ocazie şi le ziceam vreo două - până la toamnă uită ei naibii că defapt nu-i interesează mai deloc de mine. In the end i shut my mouth că anime-urile mele erau mai importante. Că în două ore cât au întors ăia cărţi eu m-am uitat la ceva interesant, câteva episoade din Kami no Mizo Shiru Sekai. It's good until now. Vineri e premiera de dimineaţă la 9 (cine naibii se trezeşteee), şi tre' să văd cu ce mă îmbrac că nu vreau să merg în rochie până la urmă. Habar n-am ce premiu iau şi asta o să fie un pic naşpa pentru că nu vreau să-mi fie văzută expresia imediată but whutever. Premiu sincer nici nu vreau, nu mă ajută cu nimic, că bursă tot iau. Deci momentan am cam intrat în vacanţă. Time to be a lazy ass...as always.
      Pentru că...mor că nu pot să-i folosesc numele fără să fac cacofonie deci fuck this it's an unavoidable thing, deci, pentru că Koori (arrgh urechile mele nuuu) s-a jucat în ultimul timp Starry Sky şi a şi văzut anime-ul, m-a făcut şi pe mine să vreau să mai joc. Aşa că am terminat ~in Summer~ cu ruta scorpionului Miyaji Ryuunosuke care a devenit astfel personajul meu favorit (m-am uitat în postarea mea de acum nu ştiu câţi ani de zile parcă era pe 2011 şi şi acolo scrisesem că scorpionul e favoritul, i guess people dont change in the end). Nu mai jucasem Starry Sky din...lemme look...defapt stai că blogul nu mă ajută că am impresia că n-am menţionat când am făcut ruta săgetătorului (sau am scris i dunno cannot rmbr), oricum în mai...şi nici aprilie nu-mi amintesc să fi jucat. Am observat o chestie, şi sunt doar două luni diferenţă! Mă descurc mult mai bine cu japoneza. Sau poate pentru că în ultimul timp am tot jucat jocuri şi e mai bine fixată pe moment. Dar cum Starry Sky are un limbaj comun, n-am mai avut probleme. Există şi particularităţile jocului dar pe alea le ştiu deja. "Stele", "Planete", "Cer înstelat", "Cerul nopţii", "Galaxie", "Zodie" şi chestii de genul, de aici le-am învăţat. Am impresia că în japoneză zodiile se scriu cu kanji-ul elementului dominant pentru planeta care guvernează zodia. Baaaa nu e aşa şi mi-e lene să caut mai mult daaar ştiu că am văzut kanji de la elemente (adică aer/vânt, apă, foc, pământ şi altele) pe acolo. Ştiu că la "gemeni" e kanji de la..."gemeni" şi kanji de la "adunătură", care în combinaţie cu "stea" face "constelaţie" because yeah makes fucking sense a constellation is a grouping of stars that's why japanese aint that hard. Deeeeci, despre joc, mi-a plăcut, a fost drăguţ, puţin cam static (skip skip skiiiip că aşa e la ultima tură) darrrr nu plictisitor, dar vă spun că după ce Koori l-a jucat, mi-a zis "cum de ai atâta răbdare?!". Şi eu sunt foarte răbdătoare. Jucând zilele astea chestii şi chestiuţe, mi-am dat seama că jocurile astea mie îmi plac mai mult decât anime-urile uneori. Poate pentru că n-am găsit unul care să mă plictisească.
      Cât despre anime, sunt şi eu în sfârşit la zi. Adică la zi la perfecţie, acuma aştept după anime. Săptămâna...trecută a fost Kakumeiki Valvrave care m-a lăsat O__________________O, iar pe alţii ori dezgustaţi ori praf de râs ori ca şi mine. În fine, a fost...neaşteptat. Îîîn rest totul e bun şi nimic extraordinar, mai e o săptămână-două şi gata sezonul ăsta şi vară băieţii înotââââând c'mon i know everybody wants that. Dându-mi seama că luna asta nu mai citesc Vampire Knight, m-a cuprins un sentiment ciudat rău. Daar, când intru pe tag-ul VK de pe tumblr (să nu uităm că, deoarece VK e praf de popular, fandomul e imens şi deci plin de proşti), râd şi îmi trece şi apoi iarăşi plâng că văd o postare tristă daaar revine cineva cu prostia lor şi tot aşa.
        Obsesia mea în legătură cu DMMd continuă în forţă. Deci am zis că-l shippuiesc pe Aoba cu his true route, şi încerc în fiecare zi să scriu poveşti în capul meu în legătură cu celălalte personaje, dar nu poooooot. Adică toate rutele sunt absolut minunate şi atât de complexe şi arrrrrgh Koujaku. Koujaku e carismatic şi uşor de abordat, d'aia mereu îmi sare mintea la el. Şi eu tot n-am jucat tot re:connect. Dar mai bine aşa că nu vreau să mi se termine materialele aşa repede, că ceva oficial nu mai văd prea curând sau mai bine zis niciodată. Am dat de doujin-uri pe pixiv şi erau chiar frumoase dar normal că alea erau doar preview-uri and i was like how the fuck do i buy doujins arrgh. Anyway, termin cu a vă împărtăşi părerea mea cum că bărbaţii care arată bine în flori sau pe lângă flori sunt ceva minunat.
Everybody loves somebody
Acuma mă apuc de Starrt Sky ~in Autumn~ xD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top