Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

duminică, 26 mai 2013

SEVENTH HEAVEN: Introducere


"Aceşti magnifici zei ai morţii, ce se fac văzuţi numai tinerelor care-şi doresc moartea din adâncul inimii, ei sunt SEVENTH HEAVEN. În cântecul lor sălăşluieşte puterea de a trimite, alături de plăcere, sufletele morţilor către cealaltă lume. Se ştie că cei care se găsesc călcând în conacul de la marginea oraşului, în care şapte frumoşi majordomi locuiesc în lipsa stăpânului lor, nu se mai întorc. Dintr-un anume motiv, paşii te-au dus într-un astfel de loc suspicios. Adevărul descoperit acolo este surprinzător, însă tu nu poţi spune nimănui acest adevăr.
Pentru că..."
      "SEVENTH HEAVEN" este cea mai recentă serie de otome drama cd-uri produse de Rejet (Diabolik Lovers, BLACK WOLVES SAGA). Această serie foloseşte pe toată întinderea ei magnificul şi distrugătorul "dummy head-mic" şi prezintă aproximativ o oră de sunete menite să dea scâtei minţilor ascultătoarelor. Totul se termină cu lovitura finală, un superb cântec de moarte transmis tot prin acelaşi tip de microfon.
       Lolz I search for dummy head mic and I find this haahaha. Pentru cei care nu ştiu, dummy head mic este un soi de microfon care face vocea înregistrată să pară mult mai reală, mai aproape, şi, deci, cu mult mai mult impact. It's like sound sex.
       Am decis să scriu o postare introductivă pentru SEVENTH HEAVEN pentru că nu voiam să storcesc informaţiile astea în postare legată de primul drama-cd în sine, voiam să fie separat. Din moment ce am ascultat primul cd la vreo două săptămâni, înseamnă că voi urma seria nişte bune luni de zile până la final.
        Dacă nu aţi dedus din introducere, pe care m-am chinuit s-o descifrez pentru propria mea satisfacţie şi s-o traduc pentru că era cea mai simplă metodă de a prezenta seria, sunt şapte drama cd-uri. Unul pentru fiecare majordom deci, no shit. 
        Premisa mi se pare genială. Adică absolut genială, magnifică, extraordinară. Numai Rejet (se ştie că au chestii cam depresive) putea să vină cu ideea asta într-un otome. În sfârşit, o ipostază în care mă pot regăsi! Lăsând la o parte ipostaza în sine, conceptul unui început disperat, fără salvare, fără speranţă, mie personal îmi place. Aşa încep mare parte din poveştile care rulează la mine în creieri. Am să vă spun de pe acum, nu există niciun mister în conacul acela. Bine, nu până în acest moment. Ar fi foarte mişto ca povestea să aibă vreun soi de continuare în al doilea cd, dar e cam imposibil.
        Vizual, SEVENTH HEAVEN arată foarte frumos, e atractiv într-un mod sinistru. Există puţine materiale vizuale, dar cele care sunt, sunt satisfăcătoare. Dacă ar fi să ne referim la imaginea creată în mintea ascultătorului, aceea e pur şi simplu, de cele mai multe ori, scăldată într-un întuneric de diverse denstităţi.
      Muzica e superbă. Ştiţi, chestiuţa aia pe care o vedeţi voi jos, are şi SEVENTH HEAVEN prin ea. Micile bucăţi de muzică pe care Rejet le pune pe site-urile lor sunt mindblowing, e un gen de muzică pe care eu îl ador.
        Despre seiyuu am preferat să nu fiu informată. Am dat de ei la un moment dat şi mi-au rămas în minte nişte nume, apoi am mai recunoscut nişte kanji, dar nu-i ştiu pe toţi. Oricum, sunt din cei mai puţin cunoscuţi. Aleg să nu-i ştiu înainte pentru că vreau să-i recunosc în drama cd.
        Personajele, după ce am văzut eu, par destul de variate. Rejet are tendinţa de a scrie numai personaje sadiste (în diverse măsuri), şi asta nu ştiu dacă e deranjant sau nu, sincer.
      N-am căutat informaţii legate de creatorii seriei, pentru că e greu. Seria n'are nici măcar pagină pe wikipedia japoneză, deci va trebui să mă rezum la booklet-urile de la cd-uri, dacă le găsesc. Asta cel puţin în momentul de faţă. Dar vreau să ştiu, cine a desenat asta şi cine a scris-o.
       Am să încerc să scriu despre primul personaj, Akira, cât de curând posibil. Cu siguranţă înainte să ascult ce-l de-al doilea CD, care iese pe 29 mai. Notice that image on the sidebar, i know i like it.

See you in another world

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top