Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

vineri, 24 mai 2013

A douăzeci şi treia primăvară

O prezență
ce crează vise și dorințe
       De câte ori mă gândesc la Yuya, primul cuvânt care-mi apare în minte este "frumos". Pentru mine, el este întruchiparea vie a frumuseții umane, a acelei magii ce radiază din adâncul fiecăruia dintre noi. Frumos prin zânbetul lui, prin modul ușor modest și totuși plin de încredere prin care-și alege cuvintele, prin mișcările lui grațioase ale acelui corp frumos, prin cântecul magnific al vocii lui, care răsare din adâncul sufletului lui iubitor, și, nu în ultimul rând, prin faptul că alege să fie mândru de el însuși. Astăzi, acest tânăr plin de talent și care încă poartă vise mari, împlineşte 24 de ani. La mulți ani, dragule!
       Probabil că asta e ceea ce unii definesc ca admirație și alții ca iubire, sau, cel mai sigur, amândouă. Oricum ar fi, ceea ce știu eu e că sentimentele mele mi se par cumva neobișnuit de profunde, însă sunt mândră de ele. Și de Yuya pentru că e în stare să mă facă să simt așa. Băiatul ăsta ar trebuit să fie mândru că există atâția oameni care-l adoră. Și el vrea mai mult. Toți vrem mai mult, defapt. Printre altele, eu vreau mai mult Yuya.
          Am stat și m-am gândit ce o să scriu în postarea asta, pentru că l-am huperbolizat de Yuya pe blogul meu până acum de o grămadă de ori. Dar nu se putea să nu-i spun "la mulți ani", nu-i așa?
       Daaacă nu-l cunoașteți deja, Matsushita Yuya este un cântăreț, dansator, actor și liricist japonez, activând în principal în genul pop. Probabil l-ați auzit în anime-urile Durarara!! (primul ending, Trust Me), Kuroshitsuji II (primul ending, Bird) și Natsuyuki Rendezvous (opening-ul SEE YOU). Maaaai multe despre el în postarea asta./LINK
       În postarea asta...am să înceeerc s-o iau cronologic și să spun ce-mi place mie la el. Pentru început, vocea, vocea aia minunată care sună extraordinar pe balade (adică genul meu preferat de melodii). Modul în care cântă live, își dă sufletul și eu adooor asta, încearcă să creeze o conexiune cu ascultătorii, să le invadeze inimile, să facă schimb de sentimente cu ei. Apoi halul în care dansează, la fel, din tot sufletul și energia lui, și o face foarte frumos și foarte stilat. Yuya este înalt, destul de înalt pentru un japonez, are 1,80, și eu ador bărbații înalți, cu picioarele lungi și frumoase. 
Corpul lui grațios și totuși destul de bine făcut, de masculin, se completează foarte frumos cu chipul lui cu trăsături fine, elegante. Și totuși, personalitatea lui nu e neapărat elegantă; Yuya e un optimist destul de centrat pe sine, ambițios și totuși glumeț. Se știe despre el că-i place mâncarea, se distrează mâncând. E mare fan al lui Michael Jackson și are destul referințe la regele popului în melodiile lui, e un mic fanboy și asta e pur și simplu drăguț. Are hobby-urile și pasiunile lui, printre care cultura modernă americană. Ceea ce-mi amintește că sunt și aspecte care-mi plac mai puțin la el, dar nimeni nu-i perfect și să lăsăm orice chestie negativă astăzi.
       E actor...dar n-am simțit ca acest fapt să se reflecte vreodată în personalitatea lui, el e în general un personaj sincer, spune ceea ce crede și simte. Munca lui de actor este cu adevărat interesantă și reflectă profunzimea sufletului lui. Yuya este ceea ce eu aș numi un individ cu personalitate sănătoasă, fără complexe sau probleme, cu calități pe care știe să și le scoată în valoare și defecte pe care și le acceptă. De admirat este ambiția lui, pentru că se simte clar că el își dorește mai mult, să ajungă mai departe.
       Îl iubesc atât de mult încât m-am stresat să comand un album de-al lui tocmai din Japonia. Mintea mea e plină de informații practic inutile, dar pe care le-am reținut din plăcere, care pornesc de la cunoașterea în ordine cronologică a discografiei lui - nu știu date exacte, dar cunosc perioada fiecărui disc, anul și probabil și luna...și pe astea după care am așteptat știu sigur când au fost lansate, SEE YOU a ieșit pe 26 august 2012 - până la abilitatea de a recunoaște din ce eră a carierei lui aparține o poză.
       Să fiu fan acum, după ce i-am consumat discografia, e greu. Yuya lansează rar muzică, este inplicat în tot soiul de proiecte la care eu n-am acces, și e puțin dureros. Zilele următoare însă plănuiesc să-mi mai adaug un disc de-al lui la colecție, și probabil să-i fac un cadou întârziat de ziua lui (i mean some money from that cd goes in hid pocket). Au fost proiecte de ziua lui pe net, fanii s-au strâns și i-au trimis mesaje, poze și iubire, dar eu sincer nu m-am stresat pentru că ce puteam eu să trimit n-ar fi ieșit satisfăcător.
       Deci, azi se fac în jur de nouă luni de când Yuya a devenit o parte importantă din muzica vieții mele. Sper că acest sentiment va contiua pentru zeci de ani și abia aștept ziua în care am să-l văd cu adevărat în fața mea.

お誕生日おめでとう、優也!
Să știți că numele lui Yuya se scrie cu "blândețe", cuvântul care-i descrie perfect privirea, zâmbetul, vocea, figura și prezența.
Ah, acum vreau să cânt.
Să-i cânt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top