Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

miercuri, 6 februarie 2013

Puterea slăbiciunii

Te ţine în viaţă,
dar nu te ajută să trăieşti

       Am descoperit încă o persoană în adâncul inimii mele. Nu o mai întâlnisem niciodată, dar aveam impresia că o cunoşteam atât de bine, încât am decis fără să gândesc că am dreptul să o controlez. Ea mi-a înţeles dorinţele, îndoielile şi clipele de nebunie, şi, mai presus de toate, nu m-a judecat. Şi totuşi, de ce nu pot trăi doar cu sentimente precum blândeţea?
         M-am privit în oglindă şi mi-am dat seama că zâmbetul meu probabil e mai frumos atunci când vine din suflet şi este adresat cuiva. M-am regăsit pe mine însămi în adâncul inimii mele şi am învăţat din nou să mă accept. Probabil că din acelaşi loc va veni odată şi iubirea mea.

         Niciodată nu mi-a plăcut slăbiciunea, m-a oripilat şi m-a făcut să mă simt într-un mod relativ mizerabil. Şi totuşi, nu m-am considerat niciodată cu adevărat puternică. Probabil, mai puternică decât alţii. Am obiceiul ăsta prost de a mă uita în jur şi de a mă consola cu faptul că sunt evident mai bună, în general, decât cei din jurul meu.
         Şi n-am crezut niciodată acest fapt în totalitate şi nu l-am lăsat să fie unul dintre principiile după care îmi duc viaţa, pentru că am încercat să văd calităţile oamenilor. Am vrut să le văd. Dar mi s-a dovedit că probabil ele sunt undeva pierdute, înecate de nişte idei care nu sunt total greşite, ci doar eronat percepute. Şi, chiar dacă ei păreau a fi deştepţi, valoroşi, cu potenţial şi cu nişte calităţi unice, frumoase, în final s-au dovedit a fi nişte stupizi care nu fac altceva decât să se hrănească cu stupizenia altora, amestecându-se cu toţii într-o masă niciodată omogenă, care se uneşte parţial numai când scopurile lor sunt similare, dovedind cât de scârboasă poate fi uneori fiinţa umană.
        Puterea aceasta a slăbiciunii este ceva la fel de oripilant precum slăbiciunea în sine, din punctul meu de vedere. Hrăneşte un sentiment efemer, bazat pe nimic decât speranţe false şi se stinge în momentul în care ceva cu adevărat puternic loveşte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top