Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

joi, 28 februarie 2013

Minciunile primăverii

Nimic nu e mai real
decât o minciună.

     Nimic nu e mai crud decât să ţi se dea impresia că poţi avea ceva ce nu va fi niciodată al tău. Mereu am preferat cruzimea adevărului decât farmecul aparent şi efemer al minciunii. Privind soarele care străluceşte probabil aşa cum ar trebui s-o facă în această perioadă, ştiind că în spatele razelor lui se află aerul aproape îngheţat şi briza scârbos de puternică a vântului iernii, mă gândesc, oare aparenţele au devenit ceva de trebuie tratat ca şi parte a esenţei? Atunci lumea ar fi plină de mincinoşi.
     I must be sleep deprived or smth, blamin' the sun and shit. Well, yeah. Îmi vine să trag o palmă serioasă cuiva când mă gândesc că razele astea puternice, luminoase, care par călduroase şi mângâietoare ale soarelui sunt doar o minciună, că se face mişto de mine şi când ies afară trebuie să suport vântul ăla scârbos care-mi strică părul. Peste problema mea în legătură cu nervi la adresa vremii nu am cum să trec, pentru că se schimbă vremea înainte să încerc măcar a mă schimba eu.

     This week seems to be as shitty as always, 'cuz' yeah, everything that involves school is the biggest waste of time. Nu ştiu ce am cu engleza azi, probabil mă ajută să vorbesc urât într-un mod care pentru urechile mele sună mai frumos decât în română. Trebuie să mai iau nişte note în zilelele astea care au rămas, dar nu mă stresez [mai deloc]. În afară de diversele discuţii interesante despre perversiuni cu o colegă de-a mea [care s-a distrat pe cinste când telefonul ei pe care rula un hentai neconvenţional s-a plimbat prin juma' de clasă, dar fiiie], orele trec repede. Mai e mai puţin de o lună până la Comic Con, apoi săptămâna altfel şi vacanţa - până atunci un care de note de luat, oh God.
Gotta love my new wallpaper.
     După ce am văzut Amnesia alaltăieri seară, aveam de gând să scriu o postare dedicată în totalitate fascinaţiei extraordinare care este Ukyo, dar am stat şi am reluat fiecare episod, am notat minutele la care apare, am făcut screecap-uri şi nişte gif-uri şi s-a făcut naibii ora unu şi m-a lovit somnul, aşa că postarea se va amâna până la următoarea lui apariţie. 
     Am jucat Starry☆Sky ~in Spring~, l-am terminat aseară în glorie cu ruta minunatului Suzuya, pe departe preferatul meu dintre cei trei tipi. Jocul n-a fost atât de minunat încât să-şi merite o postare, aşa că am să vorbesc puţin despre el. Pentru cine nu ştie, Starry☆Sky este o serie de jocuri otome [după care s-a făcut şi un anime] plasată într-o academie de astrologie şi structurată pe anotimpuri [era cam evident]. Eroina eşti tu, acela care joci - adică tipa aia nici măcar n-are faţă, ţi se vorbeşte ţie, toată acţiunea, teoretic, te implică. Genul ăsta de otome nu-mi place, dar, cum nu m-am putut regăsi mai deloc în comportamentul tipei [adică dacă ar veni la mine un tip frumos şi mi-ar spune "je t'aime" eu nu aş roşi ruşinată, aş ridica din sprânceană şi m-aş uita la el ironic "mă cunoşti tu îndeajuns încât să-mi spui că mă iubeşti?"]. Aşaaaaa, rezistând tentaţiei de a-i da numele tipei [că doar poţi s-o renumeşti, ca pe tine eventual....asta ar fi fost scârbos], deci, de a o numi pe tipă "Faceless Bitch", am jucat tot jocul în trei zile. Are o lungime medie, un scenariu tipic rău, artă frumuşică şi seiyuu miştoci. Acţiunea se petrece primăvara [cam evident], şi, cum Starry☆Sky se concentrează şi pe zodii, tipii din ~in Spring~ sunt reprezentanţi ai Racului, Capricornului şi Peştilor. Nu toate zodii ale primăverii, dar nu le poţi avea pe toate. Jocul e tradus în engleză, e uşor [nici n-are ending-uri proaste], nu foarte lung, dar foarte tipic. Personajele sunt interesant construite, dar foarte stereotipice [deşi stereotipul pe care-l reprezintă Suzuya nu e foarte des întâlnit în lumea virtuală], replicile relativ mediocre şi, în general, ceva nu foarte special. Dar pentru că mi s-a cam acrit de visual novels sinistre - nu mai joc BLACK WOLVES SAGA pentru că pe calculator nu merge, aştept să mi se repare laptopul, dar din cele 5 minute pe care le-am jucat, pot spune că se deschide cu un atac în masă, detaliat descris, al unor bestii asupra unor oameni, so well, yeah, not your usual sweety crack otome. Înnnnsă mă roade intensiv rău să joc AMNESIA [dar nu pot deloc :((]. Cât despre Starry☆Sky, am de gând să le joc pe toate [8 jocuri în total parcă], iar acum o să mă apuc de ~in Summer~ pentru că, well yeah, are săgetătorul [my sign] care mai e făcut şi de Fukuyama Jun. Ah, Suzuya e făcut de Ono Daisuke.
     Geh, a ieşit lung paragraful ăla. Maa, ii ka. Am văzut aseară un film la tv [ceea ce s-a întâmplat o singură dată anul trecut] foarte frumos, englezesc, "Croupier", despre un tânăr scriitor care se angajează la un casino ca dealer [sau "croupier", termenul original, amuzant că vine din franceză] şi găseşte în experienţele lui de acolo material pentru un roman. E un film cu o acţiune realistă, psihologică, prezentat din perspectiva unui romantic. Rolul principal îl are Clive Owen, şi mie personal mi s-a părut aproape de a fi o capodoperă. Nu dezvolt pentru că n-am chef şi idei [e ironic cât am scris pentru Starry☆Sky şi cât scriu pentru filmul acesta cu adevărat bun, dar fie], însă vi-l recomand cu drag.
     Mai sunt două zile de şcoală şi încă patru săptămâni de chin, then some freedom şi după iarăşi pierdere de timp.Vă las cu un videoclip al adolescenţei mele timpurii [înainte ca blogul acesta să existe], plin de amintiri. Nu ştiu cum am dat de astea pe youtube zilele trecute şi am zâmbit ca o idioată în timp ce le ascultam cu ochii aproape înmuiaţi. Oricum, după filmul de aseară şi ascultatul melodiilor acestora, mi-am reamintit cât de copil sunt.


Happiness >.<
OH GOD Jonas Brothers I'm not throwing my memories for the sake of pride, but still...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top