Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

sâmbătă, 23 februarie 2013

Almost All Alone With You

"Vreau să fii fericit...
alături de mine"

    Presupun că îmi doresc să fiu dependentă de ceva faţă de care să nu simt că ar fi nevoia să scap, ceva care să nu-mi dea impresia că mă afectează. Probabil că vreau să cred că dependenţa este ceva reciproc, că nu numai eu sunt cea care alege să se dedice şi să se lase absorbită de ea. Dar, până la urmă, probabil că am nevoie de ceva pe care să-l doresc atât de mult precum eu îl fac să mă dorească.
    V-am spus că urăsc ploaia? De orice fel, mai ales dacă trebuie să fiu afară. E ca o tortură pentru mine, simt că mă taie cu lame de gheaţă, că îşi lasă valul de gloanţe să-mi distrugă spiritul. Dacă mai bate şi vântul, care parcă vrea să mă jupoaie şi să-mi lase inima neacoperită, expusă, atunci...n-am nevoie să mai simt nimic, sincer. Prefer să las ploaia să mă bată, cu ea să se topească şi esenţa mea, decât s-o înfrunt. Ştiu, renunţ repede. Şi totuşi, uneori stau şi mă gândesc dacă n-ar fi mai bine să mă topesc odată cu ploaia şi să încetez să mai exist.

    Criza mea sentimentală, emoţională, existenţială, nu ştiu cum s-o numesc, psihologică şi patetică, de zilele trecute, s-a dus. M-am întors la monotonia mea, la convingerea că şcoala e o pierdere de timp şi că oraşul ăsta devine din ce în ce mai dezgustător. Am sesizat că nu aş face nimic dacă n-aş primi ceva în schimb, şi totuşi sunt generoasă inclusiv atunci când nu vreau. Ştiu să spun nu, şi totuşi nu îndeajuns încât să câştig dispreţul oamenilor. Ceea ce, până la urmă e bine.
    Pentru că n-am vrut să stau pe linişte, ascult coloana sonoră de la Shiki. De notat că muzica e sinistră şi în cameră e întuneric. Singurul lucru care mă sperie cu adevărat este ambianţa creată de muzică, sunete în general. Şi totuşi, e ciudat de relaxantă.
Hyperlink fucking up the whole thing
     Mâine am olimpiadă la română şi n-am nici un chef, oricum nici măcar eu n-am încredere că voi trece mai departe, dar fie. La TIC ne-a pus să facem o prezentare în powerpoint despre artistul preferat. După ce am şovăit între Evanescence şi Granrodeo, l-am ales pe Yuya, care, ironie, nu descrie deloc gusturile mele generale când vine vorba de muzică [e singurul artist pop pe care-l urmăresc...şi probabil Adam Lambert]. Abia dacă am început să fac ceva, o să fie o prezentare lungă, dar interesantă - oricum nu o va citi nimeni. Singurul motiv pentru care aş vreau să trec pe etapa următoare al olimpiadă e ca să fiu scutită de teme, dacă stau să mă gândesc.
     Am văzut PSYCHO-PASS, care tocmai când credeam că e puţin plictisitor - un episod calmant, explicativ, cu acţiuni pasive - m-au lăsat uimită, însă, ultimele minute. Am avut o reacţie extremă şi apoi m-am gândit "ăsta e Psycho Pass al meu". Animaţia a fost atât de naşpa, grăbită, încât directorul şi-a cerut scuze în mod public - adică ăia aveau aproape numai derp faces. Însă ending-ul a fost superb [a nuştu câta versiune], pur şi simplu minunat. Apoi am văzut Zetsuen no Tempest, care s-a cam...nu prostit, dar calmat, să zicem, astfel că nu mai are impactul acela care mă făcea să vreau să-i dau zece.
Some Hakaze wisdom.
      Koori are un umor superb, sincer. Am stat de vorbă cu ea destul cât să se facă târziu, apoi m-am uitat la câteva clipuri live cu GRANRODEO. Vai ce se distrează ăia la concerte - era un live de vara trecută, la care, printre altele, s-au stropit între ei şi pe public fără niciun stres. 
     Nu în ultimul rând, a ieşit PV pentru melodia All Alone With You, a celor de la EGOIST, care, THANK GOD, au canal pe youtube. Videoclipul este superb şi mi-a dat o idee bună, iar acum îmi rod unghiile până iese single-ul. I am so sleep deprived, so I shall leave you now.

Happiness >.<
Ieri mă gândisem că ar trebui să termin drama asta început acum mai bine de un an, apoi dau de faza asta epică pe tumblr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top