Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

miercuri, 5 decembrie 2012

Vând "A Devil and Her Love Song" vol.1

Cum spune titlul ^^ Manga este mai cunoscută după titlul japonez, Akuma to Love Song.

Akuma to Love Song este o serie manga shojo, deci intră în genul romanţă scrisă pentru fete. Link către pagina de pe MangaShop a volumului, unde se găseşte şi un review scris de mine. Volumul ar putea fi, pe lângă posibilitate de a deveni parte a unei colecţii personale, un cadou drăguţ.

Este nouă, în stare perfectă, a fost răsfoită cu atenţie de vreo două ori. Precizez că a fost cumpărată de la o convenţie, preţul de pe coperta din spate a fost dezlipit cu atenţie şi lipit în înteriorul acestei [adică pe coperta 3]. 

Preţul este 36 de lei, cât despre taxele poştale, aş putea să le suport eu, dar aş prefera să nu. Livrare personală în Bucureşti. Sunt dispusă să o dau şi la schimb, dar sunt puţine manga pentru care aş da-o la schimb, dacă sunteţi interesaţi, întrebaţi.
Cei interesaţi să lase un comentariu cu o modalitate de comunicare, telefon/adresă de e-mail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top