Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

sâmbătă, 15 decembrie 2012

I became married

It's like having an
everyday blast


      Printre cuvintele simple, dar importante doar pentru că mi-erau spuse de ea şi nu altcineva, auzeam versurile unei iubiri imposibile. Şi mâinile ei blânde îmi mângâiau visele şi se pierdeau prin părul meu care devenise plăcut de încurcat. Aş fi vrut să rămânem împreună, ca să ne pierdem în râsete şi idei pe care numai noi le înţelegem.
      I said I "became" married, not "got" married. Şi sincer, îmi place mai mult spus aşa, pentru că orice alt cuvânt ar pune la îndoială fidelitatea mea. Even "soulmate".
      
       Azi n-am putut să nu zâmbesc ca o idioată când m-am întâlnit cu Misaki, care mă aştepta de vreo jumătate de minut. Mi-a luat braţul cum face de obicei [i'm the seme in this relationship] şi am început să turuim despre tot felul de subiecte. Am ajuns la un supermarket şi am trecut pe la secţiunea de jocuri, iar după ce ne-am scăldat ochii pe la secţiunea cu tablete, Misa mă întreabă "da' noi de ce am venit aici?".
        Şi acum îmi dau seama că eu pot s-o iau de mână pe copila asta şi s-o dau traficanţilor de oameni şi ea ar veni cu încredere după mine. Dar bineînţeles că n-am să fac eu aşa ceva, ar fi prea stresant să găsesc nişte traficanţi de oameni şi să mă şi asigur că eu voi ieşi teafără din toată afacerea. I'm too lazy for that.
        Lăsând la o parte subiectele nebuneşti, eu atunci i-am răspuns Misei "să luăm prăjituri". Am luat o doză serioasă din tartele noastre cu fructe şi alte minuni cu care ne-am delectat papilele gustative şi am pornit frumos spre casa mea.
       Nu se putea ca atunci când a intrat în camera mea să nu adore ea tot. "Vreeeeau să locuiesc aiiici!", "Eşti binevenită!", i-am răspuns. A fost epic momentul în care a observat ursul inspirat din Jujou Romantica [de care credeam că i-am zis] şi momentul în care am început să planificăm schimburi de postere.
      Ne-am holbat la videoclipuri cu GRANRODEO şi i-am pus Naked Night a lui Yuya care a ieşit zilele trecute cu tot cu videoclip HD. Aveam de gând să vedem filmul Heart no Kuni no Alice, dar timpul s-a dus naibii de repede. Ca de obicei. Am făcut bradul, mai mult ea pentru că eu m-am chinuit să caut ceva în calculator pe care până la urmă nu am găsit, dar până la urmă a rezultat acelaşi brad colorat şi cam copilăresc împodobit cu decoraţii care au şi 35 de ani. Luminiţe n-am şi asta nu-mi convine, dar sper că voi face rost de ele curând. Ne-am uitat din nou la DELIGHT al lui Ono Daisuke [a trecut un aaaaan!] şi am râs mult şi bine din cauza videoclipului.
       Am primit de la ea o cremă de duş cu miros de ciocolată [mă şi văd...mhmm...gustându-mi pielea prin duş] care este extraordinară [chooooocooooo], o pereche de cercei pe care trebuie să-i port în alt mod pentru că eu un port cercei de obicei şi o brăţară pe care scrie "Status: married". Ohhhhh daaa!
      Şi astea toate pentru că mâine e ziua mea.

Haaaaappiness >.<
You are my Azucat.

Un comentariu:

 
back to top