Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

luni, 31 decembrie 2012

Good morning goodbye

It's not 'good', duh


       Lumina care mă loveşte pe mine niciodată nu ştie să se auto-filtreze în cantităţi potrivite. La fel şi sentimentele mele. Dar, mă întreb, există ceva ce eu aş putea face pentru a opri acest lucru? Nu ştiu, nu cred, şi în acest moment nici să vreau nu vreau. Tot ce ştiu este că, în final, am nevoie de aceste două lucruri în oricare cantitate ar veni ele.
       E 9:23. M-am culcat la trei fără zece minute, de adormit nu ştiu când. L-am visat pe Tomoe şi cum că eu eram Nanami sau ceva de genul şi totul a fost foarte ciudat pentru că eu fugeam de el, dar în final totul a fost frumos. Pictam nu ştiu ce cameră de fiecare dată în alte culori şi el a fost nevoit să-şi arunce identitatea pentru a fi împreună cu mine. What the fuck? Doesn't matter, saw Tomoe.
      Deficienţa de somn probabil îmi va afecta limbajul, dar fie. Aseară creierul meu n-a vrut să doarmă. M-au trezit ai mei când au plecat, mama voia să mă pupe şi îi era un drag de mine iar mie mi-era un drag de perna de care a trebuit să mă depărtez. Din nefericire, s-a întâmplat ceea ce mi se întâmplă mie des când cineva mă trezeşte mai mult de trei secunde - nu pot să mai adorm. Numai în vacanţă se putea întâmpla aşa ceva.
      Voi fi singură acasă pentru...mai mult de o săptămână. Am timp berechet să-mi pierd virginitatea. Scuzaţi tâmpeniile pe care le fabrică creierul meu ros de somn, sau mai bine zis latura lui perversă. Tre' să citesc yaoi, am deficienţă de minuni ale iubirii (boys watch porn, some girls read yaoi). Băăă, fatăă hăăi, nu mai turna secretele populaţiei! *imaginary bitch slap* Scuze, vorbeam cu mine. Aşaa, revenind la vorbitul cu mine, aseară am stat şi am visat cu ochii deschişi la Midormina pentru că aşa am vrut. Heeei, parcă îmi plăcea Kise. Nu contează, oricum niciunul nu-i disponibil.
      Ascult "Dress". ADOR MELODIA AIA. "De ce nu pot fi ca vântul, precum norii, de nu există pene care să plutească spre cer?"
       [Six and a half minutes later edit] Căutam un videoclip cu melodia să-l pun şi am dat de BIJUTERIA ASTA. V-aş ruga arzând să-l ascultaţi [n-am făcut asta niciodată], dar nu ştiu...dacă nu vă place, dacă nu ştiţi să-l apreciaţi, sau să-l respectaţi? Haaa haaaa am dat download la videoclip înainte să înceapă şi când s-a terminat i-am dat din nou, atât de mult mi-a plăcut. Deci un cover după DRESS, melodie lansată oficial în 1993 de BUCK-TICK [unii dintre titanii rock-ului japonez], şi-a făcut loc pe primul album al băieţilor de la abingdon boys school [recenta mea obsesie]. Mai multe despre melodie şi ce cred eu despre ea [o ador, in a nutshell], într-o postare viitoare. Aşa, ştiam de videoclipul ăsta, ştiam că melodia e un cover, dar voiam să aud ver. originală înainte să aud MINUNEA ASTA. Ce e? E un duet live abingdon boys school şi Atsushi Sakurai [vocalistul BUCK-TICK]. Teoretic. Practic, este o ECRANIZARE A IUBIRII. Cea mai pură, frumoasă formă de iubire, cea mai puternică, este aici împlinită. Vocalistul, Takanori, este cu siguranţă un fan de ani de zile al BUCK-TICK şi al lui Sakurai. VĂ DAŢI SEAMA CE ÎNSEAMNĂ SĂ CÂNŢI PE SCENĂ CI ARTISTUL PE CARE-L ADMIRI ŞI IUBEŞTI DIN ADÂNCUL INIMII?! Am simţit videoclipul ăla în adâncul inimii, l-am văzut pe Takanori cum cântă, nu în microfon, din adâncul inimii lui, din cele mai adânci sentimente ale lui, privindu-l cu nişte ochi imposibil de descris pe Sakurai. Şi asta îmi aminteşte că trebuia să mă fac cântăreaţă. Frumuseţea e puţin spus, miracolul acelui videoclip şi gândul ăsta crud m-au trezit de-a binelea.ŞIII Sakurai l-a luat în braţe pe Takanori!

 Reveeniiiind, dezbaterea de mai sus mi-a făcut să-mi răsară o întrebare în creieraş "şi dacă ar fi doi tipi care să-mi placă...i-aş vrea pe amândoi?" HABAR NU AM. Daaaar, dacă ar fi să am un iubit şi ar fi să mă îndrăgostesc de cineva despre care aş ştii că şi el mă place, atunci, dacă aş fi sigură că persoana a treia merită efortul unei rupturi, dacă aş fi sigură că nu mă va dezamăgi, aaatunci, m-aş duce la actuala persoană cu care sunt împreună şi i-aş spune frumos "nu ştiu dacă îmi pare rău să-ţi spun asta, dar eu am găsit  pe altcineva pe care-l iubesc mai mult". Şi dacă ar fi o fată =))? oare ce faţă ar face :))?

      Doamne, scopul postării ăsteia era cu totul altul, dar ce mai contează. Avuşi aseară o discuţie cu tăticu' despre Japonia, despre posibila plecare din Mai şi zice el "heehee, păi banii nu sunt o problemă, problema e cum te porţi". Tata are o fixaţie, pentru el comportamentul meu este nesatisfăcător şi neadecvat. "Păi dacă nu faceţi [eu şi mama] cum vă spun eu!". Dacă nu ce? Luăm foc? Apăi să iei tu foc! Eheem, gata, tatie finanţatorul de bază şi totuşi veşnic nesimţit ca şi finanţator, deci shuush.
     Deci există o speranţă! AAAAAAAAAH! O Doamne deja mă văd acolo :))). Începuse tata să râdă aseară, îi venise o idee trăznită - să mergem cu trenul. Şi eu mă gândisem la asta, darrr nu [se ştie câte luni de zile de ia să batem două continente]. Aşa că am făcut calculul şi ne-ar lua aproximativ trei săptămâni dus-întors. Hee hee, îmi vine să râd când îmi amintesc. În orice caz, dacă ar fi să fie [cu avionul ofc], ar fi GENIAL.
       În ultimele zile tot comenta tata, că tot veni vorba de el "lasă că tu vrei să fii independentă, să pleci prin străinătăţi". Vreau să văd toată lumea, pentru început. Dup'aia mai discutăm noi. Şi să merg la japonezi, să dau banii pe divertismentul lor BUUUUN bunn buun, dar să nu fie nevoie să intru în sistemul lor spartan de muncă. Ştiaţi că la ăia există un sindrom al muncitului prea mult de care oamenii mor pe la 50 de ani? What about NO.

        Presupun că în ultimul timp am avut un chef extraordinar de a posta. Azi vine colecţia de manga şi anime-urile de sezon [tre să le fac până mâine că altfel...hnnnnng]

Hahahahahhahaaahahahaappiness >.<
Or just morning drunkness

4 comentarii:

 1. I-am descoperit pe cei de la abingdon boys school cand am inceput sa vad d.gray-man adica acum ceeeva timp.Au devenit trupa mea preferata,ii ador<3 Pot spune ca varianta asta pt "Dress" e preferata mea;e o melodie atat de puternica si frumoasa incat ma face sa visez cu ochii deschisi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu îi ştiam din Soul Eater dar D. Gray-man a fost ce m-a făcut să vreau să-i mai aud.
   Şi stai liniştită, eu visez mereu cu ochii deschişi :)).

   Ștergere
 2. Oh da,melodia din Soul Eater(un anime pe care eu una il ador)e in topul preferatelor mele de la Abingdon,alaturi de Innocent Sorrow,Dress,Nervous Breakdown si Howling.
  Btw,nu cred ca ti-am spus asta pana acum,dar ador blogul tau.Ma inspira si ma umple de entuziasm ori de cate ori vad cate o noua postare^^Keep up your awesome perosnality.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ohhh da, STRENGHT! Şi mie îmi place foarte mult, e încă printre preferatele mele.
   Nu ştii cât de mult mă bucură faptul că-mi citeşti blogul, e bine de ştiut că există oameni în spatele numerelor ălora pe care le văd eu în spatele statisticii :)). Cât despre abingdon boys school, o să fac o postare cât de curând ;).

   Ștergere

 
back to top