Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

vineri, 23 noiembrie 2012

Still lost

In paradise

      M-am săturat de multele lucruri care nici măcar nu merită a fi numite viaţă. Mi-e scârbă, silă şi mi se pare o pierdere de timp să sufăr, uneori mi-aş dori o inimă de piatră. Mi-aş dori să nu mai simt nimic, durere, dezamăgire, aşteptări şi eşecuri.
      Dar asta ar însemna să nu mai pot iubi.

      "Ce poate să meargă prost?", mi-a spus latura mea dominantă, adică cea optimistă şi care se hrăneşte cu speranţă sinceră.
       "Totul", i-a răspuns rapid latura mea pesimistă şi disperată, după ce soarta le-a dat amândorura o palmă pentru că au îndrăznit să aibă o discuţie între ele şi cu mine.

       Am avut una dintre foarte rarele, dar puternicele mele zile proaste. Asta e, am învăţat din nou pe pielea mea ceva de care credeam că mă lecuisem: să nu-mi fac aşteptări. Niciodată, nicicum, oricât de sigură pare situaţia.
       Dintr-un acum foarte enervant pentru mine motiv am făcut o mică mare febră musculară la braţe, astfel că nu puteam să le îndoi. Asta după ce am avut răbdare infinită pentru vreo două ore jumate, pentru a mă entuziasma şi a pierde răbdarea asta prin ultimul sfert de oră, pentru ca în final să rămân cu un nimic amar care m-a lovit puternic. La şcoală n-am mai călcat pentru că, ce să mai vorbim de scris, nici de mâncat nu puteam. Acum mi-a trecut, ştiam că o să-mi treacă. Am reuşit să mai strâng ceva speranţă de prin adâncul inimii, am avut un moment în care credeam că voi avea un succes subit şi strălucitor, dar în final m-am trezit cântându-mi singură de milă. E singurul mod în care pot să mă consolez.
       Şi ce a pus capac a fost că am încercat să cer ajutorul cuiva care, probabil în mijlocul unei zile la fel de proaste ca a mea, m-a tăiat cu un "nu am chef să vorbesc". Eu i-am răspuns cu un "te iubesc".


Happiness pe naiba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top