Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

duminică, 25 noiembrie 2012

Pieces of weekend

"I have to fight
to lose what's mine"


       M-am îmbătat în relaxarea adusă se singurătate şi am privit lumea de afară ca pe un abis în care visele se pot împlini într-o clipă. Asta doar pentru o secundă, pentru că realitatea imposibilului să mă aducă la viaţă. Am zâmbit ironic şi m-am gândit "nu se poate ca totul să se întâmple ceva atât de perfect tocmai acum". Mi-am şters însă zâmbetul repede, gândindu-mă că din cauza lui s-ar putea să am surprize.
       E ciudat când îmi imaginez lucruri posibile în anumite locuri şi apoi ajung să mă aflu în acele locuri. Dau cu mâna prin reflexia imaginaţei mele, o "eu" care ar trebui să fie acolo cu un viitor fericit înainte, doar pentru a vedea cum dispare ceva ce defapt nu există. Sună crud. Şi iar mi-am zâmbit mie scurt, de data asta într-un mod compătimitor. Totuşi, să nu înţelegeţi că aş avea astfel de sentimente josnice la adresa propriei mele persoane. Sunt doar bucăţi de gânduri care dispar precum apar.

       Am ascultat adineauri un mic preview pentru un nou cântec al lui Yuya, "Naked Night". Frumooos titlul [if you know what I mean], superb cântec. Acum va trebui să mă chinui să nu ascult preview-ul de un miliard de ori până în decembrie, când iese cântecul *listens to it again*. I cannot contain the feels I have for this song, and my love for this flawless being.
       Din cauza zilei tâmpite de vineri, am avut weekend prelungit. Undeva seara târziu mi-am revenit din starea mizerabilă în care mă aflam şi am început un maraton de văzut anime care încă nu s-a terminat. Mi-am scris lista cu anime-urile din acest sezon şi-am pus-o pe perete, cu speranţa să ajung la zi cu toate seriile scrise acolo. Sincer, la un moment dat m-am gândit ca pur şi simplu să nu mă mai uit la anime ongoing pentru că rămăsesem în urmă serios [am văzut aprox. 7 episoade din fiecare serie], dar am avut timpul şi determinarea necesară. Astfel că acum sunt la zi cu toate seriile.
...versus the virgin. Ixion Saga in a nutshell.
        Acum aştept cu nerăbdare să iasă Ixion Saga DT, o comedie epică pe care am văzut-o astă-noapte. Sezonul ăsta în principal este bun către foarte bun. Ceea ce-mi face în ciudă, pentru că ăla din vară a fost mediocru - iar atunci am avut mult mai mult timp să văd anime, nu ca acum. Merită menţionate Psycho-Pass, un sci-fi poliţist genial, Zetsuen no Tempest, o aventură supranaturală cu o coloana sonoră superbă şi, pe partea de shojo [sunt destule sezonul ăsta], Kamisama Hajimemashita şi Tonari no Kaibutsu-kun. Seiyuu, cel puţin prin ce vizionez eu, sunt diverşi şi superbi, dar din ce am observat eu există o abundenţă observabilă de Sakurai Takahiro [Claude Faustus în Kuroshitsuji II] şi nişte seiyuu în roluri principale pe care eu nu i-am auzit des în roluri principale, precum Tachibana Shinnosuke [Tomoe în Kamisama], Uchiyama Kouki [am ţipat când l-am recunoscut ca Yashino în Zetsuen no Tempest], Toyonaga Toshiyuki [Mahiro în Zetsuen no Tempest], Eguchi Takuya [Kon a.k.a DT în Ixion Saga] şi Suzuki Tatsuhisa [Haru în Tonari no Kaibutsu-kun]. Despre sezonul de iarnă nu m-am informat încă, dar ştiu că va avea Chihayafuru 2, deci ceva bun tot va avea.
Zetsuen no Tempest
        În ultimul timp mă strufoc să-mi iau o tabletă, doar că oferta la noi în ţară nu e extraordinară în contextul bugetului pe care-l am eu şi preţurile sunt cam mari. Mă gândeam să-mi iau una de afară [preţurile sunt cu cam 15% mai mici], dar va fi greu să găsesc ceva care-mi să-mi placă pe care-l să-l livreze în România. Şi totuşi, dacă aş avea una, aş câştiga tot timpul pe care-l pierd pe la şcoală.
Citatul de sus e din opening-ul Ixion Saga.
Prepare for some Yuya spam when the new songs are out. *listening to the preview again*

Happiness >.<

Un comentariu:

 
back to top