Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

duminică, 4 noiembrie 2012

"Not sleeping at all"

"Now come inside me,
let me drink you all up"

       Totul se termină cu bine când se termină în exces. Sau poate că nu, sigur că nu. Dar parcă exagerarea e singurul lucru care face o glumă, o replică, o imagine, un moment sau viaţa întreagă mai intense. Asta, şi excesul de somn.
     Zilele astea au fost şi se anunţă obositoare, dar au fost şi vor mai fi intense. Am ajuns acasă cu fetele undeva pe la ora şapte, ciudat de devreme chiar, pentru că am trecut peste host club. La care cică era coadă mare.
     Ne-am plasat la mine în cameră, ne-am făcut inventarul şi mi-am dat seama că nu-mi merge wireless-ul prin casă. Cât eu am frecat conexiunea aia, ele s-au uitat la Sayonara Zetsubou Sensei, pe care eu l-am văzut acum muuult timp - am aruncat şi eu un ochi peste câteva faze şi mi-am amintit cât de epic e anime-ul ăla.
     La masă a pus pe fundal Koori nişte cântece epice din UtaPri care mă făceau să mă opresc la fie îmbucătură ca să nu mă înnec din cauza epicness-ului. Am făcut glume diverse, majoritatea glume pe care numai fujoshi le pot înţelege; eu nu sunt, Cătălina nu ştiu dacă e, dar Koori sigur e, iar în general ne împăcăm toate trei genial de bine cu yaoi. Au glumit atât de bine [Koori are simţul umorului, nu glumă], încât mi-a dat laptele pe care-l beam pe nas. Nu mi s-a mai întâmplat de mult asta.
      Faze epice au fost cu tona, dar creierul meu obosit nu şi le mai aminteşte. Am ascultat melodii diverse, melodii nostalgice şi acum ar trebui să ne culcăm dar...Cătălina deja doarme. Adormise cu gâtul strâmb şi am trimis-o straight to sleep. Vedem mâine cum murim rezistând.

Hahahahahaaahahaappiness >.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top