Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

miercuri, 14 noiembrie 2012

Never content

Lumea e prea complicat
de simplă

       Agitaţie inutilă combinată cu vitrine superficiale şi feţe corupte. Latura cu adevărat frumoasă a lumii e distrusă de această faţadă care pare a fi ceva valoros, când defapt distruge valoarea. Ce e cel mai grav e că pare a ne obliga s-o urmăm în involuţia în care duce această lume.

        Azi de dimineaţă m-am trezit ca lovită de bombe. Răcită praf, trebuia să-mi fac tema la română, să învăţ la biologie, şi astea între o visită la doctor. După câteva secunde de meditaţie asupra situaţiei, mi-am zis "azi nu merg la şcoală". Şi aşa a fost.
        Drumul până la doctor a fost ca un dans al durerii pentru gâtul meu şi ca o cascadă nesfârşită pentru nasul meu. Am trecut prin mall ca să merg la farmacie să-mi fac reţeta, şi am aruncat un ochi la vitrinele magazinelor. I-am trimis mamei mesaj "la magazinul cutare au promoţia cutare".
         Mama s-a simţit, ca de obicei, generoasă. Am mers la mall pentru că aveam nevoie de unele lucruri, dar până la urmă am rămas cu chestii care mi-au plăcut [mult] dar de care nu aveam neapărată nevoie. Who cares? Am pierdut vreo oră într-un magazin probând şi făcând socoteli ca să prind o promoţie, apoi la casă mi-am dat seama că nu se pune. Am pus ochii pe un hanorac care are ceva legătură cu Japonia, şi acum al meu este. Şi un tricou cu un imprimeu genial.
Culoarea aia e mult mai subtilă decât în poză.
        Am hoinărit, m-am scârbit de preţuri, de materiale şi de haine. Adică dau cu inima împăcată 1000 de lei pe o jachetă de piele autentică sau o haină de blană, dar nu dau 300-500-700-1000 de lei [depinde de etichetă] pe o imitaţie din plastic prelucrat sau mai ştiu eu ce material sintetic. Era inevitabil să pierd câteva ore, pentru că atunci când eu intru într-un magazin, trebuie să stau să-l puric bine, să găsesc şi eu un amărât de produs care să-mi placă din tonele de haine tipice, exagerate şi uneori scârboase.
        În final mi-am luat un pulover de la magazinul ăsta englezesc destul de interesant, am mai pierdut ceva timp cu încercarea de mai găsi vreun produs cât de cât valoros şi am ajuns acasă tot cu gâtul în piuneze.

Happiness >.<

Ah, şi bineînţeles că deja trebuia să fie brazi de Crăciun prin magazine. Ne grăbim atât de tare încât mă gândesc...nu ne grăbim până la urmă spre moarte?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top