Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

vineri, 9 noiembrie 2012

Monotonie ameţitoare

Sau când ceasul
e blocat


    Aş vrea să opresc timpul? Numai dacă aş putea s-o fac cu adevărat, aş ştii. În acest val continuu care se numeşte viaţa de zi cu zi nu mă pot înneca, nici pierde, ci pur şi simplu rezista. Dar lumea asta tipică, văzută prin ochii mei plictisiţi de complexitate, prinde ceva culoare şi mă face să vreau să rânjesc mulţumită. Trec peste, mă întorc, şi mai fac un pas.

    Şi tot aşa, până văd dublu, mă lovesc de ceva real, şi-mi amintesc că viaţa nu e numai amuzament.
    Săptămâna asta am şchiopătat printre convorbirile ciudat de deştepte pe care le-am avut cu Ana la telefon, episoadele epice din Total Eclipse şi orele pierdute pe net. Am fost la şcoală doar joi pentru că în rest pur şi simplu nu am putut să merg.
     N-am ieşit afară pentru că toamna şi frunzele acum portocalii ale viţei-de-vie din curtea mea mă fac să prind drag de temperatura de sub păturica mea şi de moaca frumoasă a lui Sebastian de pe perete. Ai mei au plecat miercuri de dimineaţă, i-am mai văzut joi seară, iar mâine pleacă din nou. Ar trebui să dau chef, dar neah, pentru că aşa aş da chef  în fiecare weekend.
     După groasa achiziţie pe care am făcut-o la Nijikon, am zis că e timpul să dau un refresh pereţilor mei care, în afară de câteva retuşuri, au fost neschimbaţi de un an juma'. Astfel că am pierdut cam 4 ore din noapte, camera fiind efectiv plină de postere şi scotch peste tot. M-am strufocat inteeens ca să pot pune pe perete, fără spaţii evidente între ele, hârtii de mărimi între A6 şi A2. Cel mai naşpa a fost cu formatele non-conveţionale, puţin mai mari sau mai mici. Şi cu acel poster din artbook-ul Vampire Knight care are o formă  imposibilă. Buuut ofc I made it! Şi acum sunt mândră că am acoperit cu succes petele de pe pereţi, că există o anumită armonie a culorilor [inexistentă înainte] şiiii că mi-am respectat regula de a avea doar două postere din aceeaşi serie pe perete [posterele mele sunt 70% Vampire Knight şi Kuroshitsuji, so the task wasn't that easy]. Şi mi-am încropit şi un music corner şi un cosplay corner şi un little my art corner.
Câte seri de pe acolo recunoaşteţi?
      Am terminat cu notoriul [not so, really] CRACK STAR FLASH al geniilor de la GRANRODEO. Şi prin terminat înseamnă că l-am ascultat atât de mult încât mi-a plăcut atât de mult încât am încetat să-l mai ascult de frică să nu-l epuizez [deşi asta e imposibil]. So, review comin' up 'cuz' that record's fcking amazing sexyness.
     Acum o ascult pe topitor de drăguţa Kanon Wakeshima [cântă ending-urile de la VAMPIRE KNIGHT, you have to know this one! - both the anime and singer] care e...KAWAIINESS OVERLOAD. Am văzut un mic videoclip cu ea pe tumblr, doar ca s-o aud cum vorbeşte, şi după trei cuvinte creierul meu scotea fum. Expect some solid fangirling over this cutie.
      Am primit cartea asta geniaaală de Koori, un ghid turistic al Japoniei marca National Geographic. Am citit azi secţiunea despre ţară în sine [societate, istorie, artă, evoluţie], am aflat câte ceva despre istoria ţării şi mi-am solidificat cunoştinţele de geografie [de câte ori citeam un oraş, mergeam la hartă să văd ce şi cum :))]. Priiiiimul lucru pe care l-am făcut însă a fost să răsfoiesc prin secţiunea despre Kansai după Kobe [My dear Yuuya's hometown], care...după ce a rămas cam praf după al doilea război mondial, e acum un oraş prea modern ca să fie considerat o atracţie turistică extraordinară [dar eu, dacă se poate, tot acolo pun piciorul prima dată când mă duc în Ţara Soarelui Răsare].
     Îmi amintesc că joi am râs bine cu Anna la şcoală, dar nu-mi amintesc de ce, so I can't share. Ah, şi tipa a fost oprită de [nişte extraordinar de insistenţi] jurnalişti pe stradă. Aaaaaand...it's a win!

Aaaand...have some KAWAII KANON! [dacă deja pun poze cu ea înseamnă că she's got me for good]
Happiness >.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top