Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

vineri, 30 noiembrie 2012

Autum's dark

Summer gets
further and further


      Mă uit urât la întunericul de afară şi îmi vine să-l insult pentru că a venit mult prea devreme. Mă face să-mi dau seama cât de departe e vara şi cât de mult s-au împuţinat posibilităţile mele din cauza lui. Nu-mi displace întunericul, ci chiar din-potrivă, mă face să mă simt mai confortabil, dar tot nu pot înţelege limitările care vin odată cu el.
      Iar acum aceste limitări durează şi mai mult pentru că noaptea e mai lungă. De ce nu poate să fie mai lungă dimineaţaaa, când vreau şi eu să dorm şi nu pot din cauza luminii care mă orbeşte prin ploape?! Arrrrrrgh! Ironic e că, teoretic, vara se apropie, în nici nu caz nu se depărtează, dar eu o simt la ani lumină distanţă de mine.

      Ieri de dimineaţă primul lucru pe care l-am făcut când m-a trezit gălăgia din casă a fost să le cer alor mei bani. Eram beată [puţin spus] de somn, dar a trebui să-mi aduc puterile şi să strig din mijlocul păturilor mele calde. Altfel ai mei ar fi plecat fără să-mi lase nimic şi asta ar fi fost trist. Spre norocul meu, mama m-a auzit din prima, deşi era în celălalt capăt al casei, astfel că m-am înecat înapoi în lenea mea dulce, după ce i-am auzit pe ai mei cum ies pe poartă. Habar n-am când se întorc acasă, cel mai probabil luni.
      Am trecut peste ziua de ieri cu simplul gând că "mai sunt x ore şi scaaaap" [aşa gândesc eu în fiecare zi de şcoală]. Am împuşcat cu stiiiil un 10 la teza la latină [yeeeeaaaah!], apoi o notă de nouă la aceeaşi materie şi am scăpat ca prin urechile acului de ascultat la fizică. I feel like a motherfucking god oh so extremely happy being cuz I got rid of my theses.
Psycho-Pass
      Aseară am avut parte de o sesiune serioasă de rânjete fericite pentru că pe la ora doişpe am dat de Misa pe mess [ceea ce era imposibil] şi am râs cu ea cum râdem noi de obicei. Deşi pe la unşpe eram beată de somn, am făcut eu cumva ca să-mi treacă sentimentul, să mă pot uita la noul episod din Psycho-Pass. Anime care devine din ce în ce mai intens. [Later edit] Ştiam eu! Ştiam eu că ce nara nebunul ăsta pe acolo erau citate din Shakespear!
[the oh so flabbergasting] Zetsuen no Tempest
      Azi m-am trezit din juma în juma de oră pentru că "de ce să irosesc timpul dormind...dar mi-e soooooomn". Am ajuns la zi cu toate anime-urile din listă, în loc să-mi mişc curul şi să mă duc la film cu Misaki şi colegele ei. Trebuie menţionat Zetsuen no Tempest, care devine atâââââât de bun, adică m-a băgat într-un suspans din ăla inteeens de care mă bucur în fiecare secundă. Actually, it's gettin' rather hot under mah blanket.

Now I'm off to buy some choco.
Happiness >.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top