Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

duminică, 21 octombrie 2012

SUPER DRIVE

Eşti misterul meu


      În acel moment realiză că existau infinite şi extraordinar de variate metode de a-şi ameţii memoriile. Se aruncă inconştientă în mijlocul mulţimii care se lasa purtată de acelaşi sunet şi se bucură de sentimentul efermer în care virbaţiile podelei o înconjurau. Acum nu îşi mai amintea acele momente în care regretul îi ţipa în inimă, ci doar luminile puternice şi sunetul care prin faptul că i se părea atât de cunoscut devenise îmbătător o făceau să se simtă liberă. Ironic era că ea se alinta cu sunetul iubrii de care voia să scape.
________________
Oricum aş încerca să dezvolt chestia asta, iese ceva stereotipic şi relativ neinteresant, so I give up. SUPER DRIVE mă inspiră, mă face să mă simt vie şi-mi dă chef de viaţă, aş putea să mă îmbăt cu melodia asta. Dar tot ce văd când vreau să văd ceva ascultând melodia asta ar fi o coregrafie rapidă, picioare lungi şi frumoase şi o tipă atrăgătoare şi relativ misterioasă [care ar trebui să fiu eu, dar fie] care pune accentul pe fiecare "Hurry up!" din melodie. Pentru că latura mea perversă lucrează, iar aici chiar domină.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top