Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

miercuri, 31 octombrie 2012

Sunetul Iubirii

恋音

     Cu inocenţa ta şi carisma mea se amestecă culorile curcubeului şi vom mâzgăli cerul cu săpun. O linie a unui vis, miracole acumulate; dacă umpli o mărgea de sticlă cu dorinţele tale, ea se poate transforma într-o bijuterie. Dacă iau plictisitoarea mea rutină şi mi-o aşez în palmă, suflu uşor asupra ei, număr până la trei şi Tărâmul Minunilor se dezvăluie în faţa ochilor mei.
     Zdrang! Coarde magice. Lovesc! Clapele viselor. În această noapte lasă-mă să fiu intoxicat de cocktailul de sunete. Bam! Ritmul captivant. Se învârte! Fraza pe care o iubesc. Doar noi doi pe vecie, doar noi doi pe vecie, vreau doar să ne legănăm.
     Cu perna ta şi gândurile mele aducem pământul mai aproape. Hai să devenimul unul atunci când respirăm.      Norii către cer, cerul către mare, se întorc la originile lor, în spatele luminii. Ne poate chiar arăta viitorul către care ne îndreptăm.  Aceste amintiri care se repetă la nesfârşit, dacă, agitate de inima mea trepidantă, vor da forma stelelor sentimentelor noastre pure şi ne vom îndrepta spre Ţara Minunilor.
     Zdrang! Coarde magice. Lovesc! Clapele viselor. În această noapte vreau să fiu îmbrăţişat de sunetul iubirii alături de tine. Bam! Ritmul captivant. Se învârte! Fraza pe care o iubesc. Doar noi doi pe vecie, doar noi doi pe vecie, vreau doar să ne legănăm.

Smile though your heart is aching
Smile, even though it's breaking
When there are clouds, in the sky, you'll get by
If you smile, through your fear and sorrow
Smile, and maybe tomorrow
You'll see the sun come shining through
For you...
Light up your face with gladness
Hide every trace of sadness
Although a tear, may be ever so near,
That's the time, you must keep on trying
Smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile,
If you'll just...smile

     Arătându-mi dragostea sinceră, chiar acum aş putea cânta mai bine decât oricine altcineva. Totul va fi bine, atâta timp cât eşti aici. Chiar şi o mărgea de sticlă se poate transforma într-o bijuterie, prin sunetul iubirii.
     Atinge! Vocea demnă de încredere. Răsună! În inima mea trepidantă. În această noapte lasă-mă să fiu intoxicat de cocktailul de sunete.
     Zdrang! Coarde magice. Lovesc! Clapele viselor. În această noapte vreau să fiu îmbrăţişat de sunetul iubirii alături de tine. Bam! Ritmul captivant. Se învârte! Fraza pe care o iubesc. Doar noi doi pe vecie, doar noi doi pe vecie, vreau doar să ne legănăm. 
______________________

Videoclipul de mai sus este prestaţia live a melodiei "Koi Oto" a celor de la GRANRODEO. Nu ştiţi cine sunt?! - click here. Lansat pe 9.12.2009, Koi Oto este cel de-al nouălea single al trupei, care se regăseşte şi pe albumul SUPERNOVA. Filmarea de mai se găseşte pe DVD-ul live GRANRODEO LIVE 2011 G6 ROCK☆SHOW ~SUPERNOVA FEVER~ , iar de data asta Koi Oto este prezentată în varianta ei acustică. O melodie superbă, poate cea mai optimistă pe care am auzit-o în viaţa mea. Am încercat s-o traduc, tot ce este mai sus sunt versurile (scâlcite ce mine) ale lui KISHOW. Partea în engleză este un cover după melodia lui Judy Garland, "Smile", pe care l-au inserat în mijlocul lui Koi Oto. 
Melodia asta o dedic oricui doreşte să se simtă fericit.

Un desen făcut de mine anul trecut; Koi Oto mi-a amintit încă de la prima ascultare de artificii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top