Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

joi, 11 octombrie 2012

Sir Sunny Sunshine

Why?
Scumbag sun!


      Aş vrea să-l prind în mână şi să-l trag cu toată forţa mea, uneori inexistentă, pe pământ. De ce îmi dă speranţe false, se joacă cu dorinţele mele şi mă face să-mi întorc privirea de câte ori îl privesc. Defapt, nici nu îndrăznesc să-l privesc, e prea strălucitor pentru privirea mea care a început să-l urăsc. Şi totuşi, cum aş putea trăi fără el?
      Haaahaahaha! Chestia asta sună prea epic. Zici că sunt îndrăgostită. De când sunt eu în stare să scot din mintea asta a mea seacă astfel de prostii?! Gaaaarrh, orgoliul meu mă face să mă păcălesc singură. Vorbeam de soare, de soaaare.
      Săptămâna asta l-am urât. Pentru că luni m-am bucurat că în sfârşit simt şi eu frigul ăsta al toamnei care a cam devenit fenomen rar în ultimii ani [treceam de la sandale direct la bocanci]. Însă maaaarţi, ies şi dau bună-ziua cu troll-ul săptămânii mele, Sir Sunny Sunshine, care, după ce mă salută cu un zâmbet sexy - adică o rază puternică între ochi - se distrează amintidu-mi că mă duc la şcoală. Refuz să merg la şcoală pe vreme frumoasă! Cu atât mai puţin pe vreme urâtă!! Teee-he!
      Lăsând la o parte comportamentul cam idiotic al acestui ego al meu care se cam plictiseşte, alegând astfel să se distreze singur, să revenim la soare. Într-o simplă idee: nu suport soarele toamna, mai ales dacă e puternic şi cald, pentru că-mi aminteşte de vară. Într-un mod din ăla de îmi vine să mor că nu sunt pe plajă, sau cel puţin nu la şcoală.
[A bit later edit] "50 shades of boredom", I named her. I actually find her unbelievably cute. Let's see if you can guess from what character from a very popular anime her expression is inspired.
       Zilele trecute my dear Anna nu m-a onorat cu prezenţa, astfel că am navigat din bancă în bancă, numa' la locul meu n-am stat. Nu că ar fi fost rău. Am făcut un proiect în echipă la română ieri şi, pentru prima dată în viaţa mea, am putut să lucrez armonios în echipă [you guys rule!]. Am împuşcat o notă bună şi astăzi m-am distrat cu Anna care a venit la şcoală cu gâtul cam în piuneze. 
       Mai am un pic şi dau gata manga Vampire Knight [adică ajung la zi], ocazie cu care am ascultat şi coloana sonoră a anime-ului, care, bineînţeles, s-a potrivit ca o mănuşă cu lectura manga-ului. Mi-am comandat ceeeeva frumos de pe MangaShop.ro pe care-l voi ridica la Nijikon. Mai sunt trei săptămâni până la convenţie [asta se consideră duuusă] şi deja simt distracţia în aer. Va fi al treilea Nijikon pentru mine, wahooo!
So I'll keep on happily rolling.

Have another sort of Mr. Sunny Sunshine. Încă nu mă pot sătura de Yuya!

Muaaaahahahahaahappiness >.<


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top