Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

miercuri, 24 octombrie 2012

Go home, Ted

You're drunk,
Ted

    Pentru că urşii au prioritate. Pentru că atunci când devii urs(uleţ), pe lângă faptul că îţi însuşeşti extraordinara abilitate de a mormăi fără ca cineva să creadă ca asta ar fi anormal, îţi dai upgrade la lăudatul statut de pedo. Not Pedobear, it's Pedoted, got it? Lumea devine ceva mai luminos, mai puţin prietenos, şi care te tratează ca pe o jucărie. Because they don't know you're the pedo one.
      Beware of the Pedoted! Or the Trolloted, sau orice altă specie hibridă care a luat naştere astăzi în urma râsetelor noastre. Pentru că ne place să râdem, să murim de râs şi ei îi place să mă trolluiască. Why, my ted, why yooou?
      My Ted fiind Anna, care a venit azi cu hanoracul ei cu urechi de urs, iar acela, împreună cu dorinţa mea interioară de a nu mă plictisi, au rezultat o zi interesantă. Am râs până mă dureau fălcile, am făcut mişto şi am râs din nou. Am capturat în mediul digital imaginea colegului meu viitor avocat care, în ora de biologie, citea fără probleme ziarul. Ne-a lăsat praf faţa pe care el a făcut-o când a simţit bliţul pe el, pentru ca ceva zeci de minute mai târziu să se laude.
      Mi-am recuperat telefonul luni, şi de atunci lumea mea a mai prins culoare. Momentan mă gândesc cum s-o fac pe Anna să asculte GRANRODEO [i-am zis că dacă ascultă un album de-al lor ascult şi eu un album ONE OK ROCK - her fav band at the moment] şi acum, de câte ori văd la poartă vreo bucată de hârtie cu ştampila poştei, îmi sare inima "mi-a venit CD-ul cu YUYA!". Dar nu, de obicei sunt facturi. My heart's gonna have a hard time until that damn thing arrives.
      S-a stricat calculatorul ăla vechi, pe care vedeam concerte - astfel că la Niji nu mai vedem concertul GRANRODEO cu Koori. Păăăăăcat; am încercat în seara asta să-l repar, dar n-am reuşit, astfel că am pierdut vreo trei ore. Mâine am trei teste şi vineri un proiect de predat.

Happiness, Ted! >.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top