Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

miercuri, 31 octombrie 2012

For my beloved

ただ2人でずっと揺られてたいだけ
tada futari de zutto, yuraretetai dake

        N-am văzut-o niciodată plângând cu adevărat. Şi nici n-am vrut, pentru că am simţit că atunci când i-aş fi văzut lacrimile, aş dezbrăca-o de puterea ei şi i-aş vedea transparentele slăbiciuni. Nici ea nu m-a văzut plângând, şi nu pentru că mi-ar fi frică să-i arăt slăbiciunile mele, ci pentru că sunt prea mândră ca s-o fac. După atâta timp, care defapt a trecut în câteva momente, îmi dau seama că atunci când sunt cu ea singurul lucru pe care îl simt este iubirea.
        Nu te-aş putea urî. Mi-ar fi imposibil. Şi, deşi am impresia că una dintre marile tale frici este a fi urâtă de mine, nu ştiu ce să fac. Sunt atât de sigură pe sentimentele mele încât nu ştiu cum să ţi le transmit. 
       Şi eu vorbesc mult. Şi spun multe prostii. Dar tu mereu mă asculţi şi te uiţi cu ochii ăia strălucitori la mine, de parcă aş fi singurul lucru din universul tău. Sau poate că mintea mea plină de tine vede lucrurile aşa. Mă simt în stare în orice moment să-ţi cânt o declaraţie infinită de dragoste, dar, atunci când ne vedem, cuvintele mi se par de prisos. Alea importante, că chestiile absolut irelevant îmi vin râu.
       N-am să-ţi spun să nu plângi, pentru că şi eu plâng. Poate mai mult decât tine. Am să-ţi spun în schimb ca atunci când plângi, să arunci din tine tot ce înseamnă slăbiciune, regrete şi gânduri nebune. Suferinţa asta trebuie să aibă un sfârşit, cândva, undeva, cu cineva care s-ar putea să nu fiu eu. 
       În schimb eu, eu te voi accepta aşa cum eşti. Adică, voi face simplul lucru de a întoarce atitudinea pe care o ai tu faţă de mine. Cât despre ură, n-am ajuns să urăsc niciodată pe cineva pe care-l iubeam. Şi chiar dacă am crezut că-l urăsc, mă minţeam singură, doar ca să-mi ascund faptul că în adâncul inimii îl iubesc şi mai tare.
       "Te iubesc" sunt cuvinte goale. What I'm feeling for you is something I myself cannot comprehend.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top