Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

sâmbătă, 6 octombrie 2012

Bucuria unei balade inutile

M-am aruncat din nou
în viaţă

     Am îmbrăţişat fericirea pe care am creat-o cu mâinile mele, eu însumi, mie, pentru mine. Am dovedit că eu sunt singura care poate face alegeri pentru mine, şi aşteptările mele, de mult ori aducătoare ale dezamăgirii, m-au făcut să-mi dau seama că-mi lipsea optimismul. Acum mă bucur de fiecare secundă din rutina mea care a devine din ce în ce mai interesantă.
     Acum ar trebui să fiu la concert-ul celor de la Monarchy, dar nu sunt. În primul rând pentru că n-am avut cu ce să mă duc, şi pentru că n-am vrut să mă duc. Pe cât de mult iubesc eu muzica epică, nobilă, genială a celor de la Monarchy, pe atât de mult urăsc să mă simt prost la un live. Şi urăsc cel mai mult să mă simt falită.
     Vorbind de bani: eu îi am, dar sunt număraţi. Şi mi-am promis că nu intru în ei decât pentru cauze nobile [cum ar fi bateriile pentru aparatul de fotografiat, pentru că tatăl meu e un zgârcit momentan cam falit], deci Njikon. Care vine într-o lunăăăăă! Aseară nu puteam să adorm pentru că mă foiam de entuziasm - vine Nijikon, anime, manga, oameni coloraţi, evenimente interesante şi mediul ăla genial în care mă simt ca la sânul mamei [cu excepţia unor specimene de viermi care mai poluează atmosfera pe la convenţii].
     Vorbind de Nijikon - vara trecută, când am fost să-mi ridic nişte manga de la Manga Shop, am aflat [ştiam din'nainte, dar n-a fost nevoie să aplic] că pot să fac comandă de pe site şi să-mi aducă manga la Nijikon. Mi-am stabilit bugetul, 200 de lei şi câteva titluri pe care trebuie să le am [mai pe larg aici], iar, în final, ieri am făcut comanda pentru cele trei volume groase şi frumoase ale seriei Heart no Kuni no Alice. Am avut noroc chior, am luat volumul la preţul redus de 59 de lei şi după ce am făcut comanda erau 66 de lei volumul. Mi-am folosit şi punctele pe care le aveam [o grămadă pentru că am comandat vara trecută destul de multă manga] şi am ajuns la un total de 155 de lei. Sunt mândră de mine :)). Acum, la Nijikon, plină de mândrie, nici n-am să mă uit la manga de la stand [cu ce bani s-o cumpăr?], am să mă duc direct la cel care se ocupă de stand şi, like a boss, "eu am o comandă de ridicat". Pfuaa, feeelin' like amazing :)). Deşi n-am de ce, dar fie.
     La şcoală a fost foarte mişto săptămâna asta pentru că ieri am stat acasă \m/. În pauze jucăm cărţi la greu, iar la ore, în fucţie de oră, sunt atentă [numai la română], mor de plictiseală [pentru că nu pot să citesc manga] sau citesc manga. 
     Am reluat Vampire Knight, am ajuns pe la volumul 8 şi m-am apucat să-i ascult şi coloana sonoră. Care e transmitere curată de fiori serioşi. Ce nu-mi convine e că nu pot s-o ascult noaptea [eu fac audiţii lungi înainte să mă cluc], pentru că e a naibii de sinistră [îmi aduce aminte de Another]. În seara asta plănuiesc să reiau pur şi simplu manga de pe unde am lăsat-o uitată acum luni de zile şi să ajung la zi cu ea. Va fi uşor. Ce va fi greu va fi să aştept câte o lună pentru un capitol. Dacă pot s-o fac pentru Kuroshitsuji, o voi face şi pentru Vampire Knight.
     Şi am observat de trolli sunt ăştia de la GRANRODEO, mai precis KISHOW cu versurile lui [şi nu e prima dată] - intro-ul ăla de la We Wanna R&R SHOW, care e o bucată de baladă care, teoretic, nu -sar potrivi cu o melodie energică precum cea menţionată mai sus [dar în cazul ăsta se potriveşte pentru că, duuuh, e GR!], deci, intro-ul ăla gen baladă începe cu "kudaranai baradoo ga bokura no mimi wo yosu", adică "o baladă inutilă ne poluează urechile". EPIC. *being trolled just became epic*
     Nice fact: am făcut un quiz "What Disney Princess are you?" şi mi-a ieşit Mulan. My all time favorite. Yeeeeeeah!

Happiness >.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top