Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

miercuri, 12 septembrie 2012

Sfârşiturile nefericite vor fi întotdeauna inevitabile

I want to ravage...wrong, rock with you


     Şi această regină a regatului Parapluto, după ce a fost înşelată şi trădată într-un mod mizerabil de inocent de partenera cu care conducea cu cruzimea ceştii de ceai regatul, a decis să-i ignore total prezenţa acesteia. Partenera a decis să-şi urmeze adevăratul vis şi să-şi deschidă o casă din turtă dulce, unde să vândă cu un zâmbet larg pe faţă acea otravă pe care oamenii de rând o numeau "dulciuri". 
     Într-o zi însă, regina cu părul de culoarea vatei de zahăr a ieşit la plimbare înconjurată de nişte păsări mici şi colorate, singurele fiinţe pe care le agrea, pentru că îi cântau frumos în fiecare dimineaţă. Regina credea că cine nu e în stare să-i cânte frumos de dimineaţă, nu are valoare. Din nefericire, singura persoană capabilă de acest lucru era partenera care acum distribuia sfânta dulce otravă prin regat, rugându-se ca dulciurile care implorau iertare să ajungă şi frumoasa regină. 
     Această puternică dorinţă a ei i-a adus însă sfârşitul iubitei conducătoare: într-o zi partenera făcea entuziasmată nişte clătite cât se poate de normale, când însă, jucându-se cu una dintre ele în tigaie, clătita alunecă, zbură cu o dorinţă imensă de libertate spre fereastra deschisă şi, trecând printr-un câmp magic care o făcu de un miliard de ori mai mare, pică fix peste frumoasa regină care, când sesiză că cerul se întunecă şi miroase a clătite, tot ce putu spune fusese un „Gah…!”.

Dedicat lui Misaki.
Cine e Misaki?

"Tu asta, de pe Parapluto cu părul lung, rozaliu aşa şi ondulat, cu genele lungi, c-o fustă frilly ce culoare vrei tu, d'aia din tul, cu your big and amazingly beautiful chest, cu degetele lungi şi cu o cană d'aia de ceai superbă în mână şi cu o figură de genul "madmoiselle, how could you have ever even thought about being superior to me?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top