Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

duminică, 30 septembrie 2012

Hugness

"Hai să te mai îmbrăţişez
încă odată"

        Smile, stop smiling. La asta m-am gândit când mi-am dat seama cât de entuziasmată sunt din cauza unui singur mesaj. Şi cred că a fi împreună cu acea persoană e singura rutină de care nu m-aş  putea plictisi. Ştii, tu trebuie să-ţi dai seama cât de bine ne potrivim noi.
        "Există cineva cu care să te înţelegi mai bine decât cu mine, cu care să împărtăşeşti aceleaşi pasiuni şi care să te accepte aşa cum te accept eu?" "Nu." "Păi vezi?"
         Pe Misaki n-am văzut-o cu siguranţă toată luna septembrie, pentru că aşa suntem noi, sau mai bine zis ea, groaznic de ocupată. Deşi, teoretic, eu ar trebui să fiu cea fără timp. Am sunat-o vineri când am ştiut că rămân singură şi am înghiţit o bucată de dezamăgire când mi-a dat seama că voi petrece weekend-ul singură. Sau mai bine zis fără ea.
         Nu-mi vine să cred cât de entuziasmată am fost când mi-a dat un mesaj sâmbătă dimineaţa şi mi-a spus că poate să iasă afară. Sincer, aş fi vrut să vedem un live de-al lui Yuya împreună, dar asta însemna să mergem până la mine acasă. Astfel că am mers, ca de obicei în parc.
         Unde ne-am contaminat una pe alta cu muzică, cu Yuya şi alţii şi l-am omaginat, bineînţeles, pe unul dintre personajele care ne scurtcircuitează nouă creierele: Ren Jinguuji. Am pus-o să-mi cânte, pentru că eu (îi) cânt mereu. O auzisem eu aşa în anumite ocazii în care cânta cu mine sau cu vreo melodie că are ea ceva voce, dar mi-am zis că trebuie s-o aud numai pe ea. Şi are o voce neaşteptat de bună, mult mai înaltă decât a mea [ea porneşte cam de unde mă blochez eu]. Dar apoi ne-am dat seama amândouă că a răcit [cine te-a pus să-ţi McFlurry dacă ştiai că nu eşti bine, eeeh?!] şi micul recital s-a terminat.

Happiness >.<

2 comentarii:

  1. Indeed ,your my life partener.:D. Mersi pentru aprecierea vocii mele total afone =)))). Si acum sunt racita cobza =)).Luara-l pe mc-flurry ul ala sa-l ia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ţi-am zis eu!...că ai o voce bună, aşa că taci şi tuşeşte acolo.

      Ștergere

 
back to top