Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

miercuri, 19 septembrie 2012

Ce este fericirea?

Ceva ce trece precum
briza libertăţii verii


        Lumea nu e a mea, e în sufletul meu pentru că acea persoană este alături de mine. Acum îmi dau seama că atunci când extazul bucuriei mă înşela, făcându-mă să cred că lumea e mea, totul era o minciună. Mă minţeam eu, pe mine însămi, pentru mine. Fie că o făceam intenţionat sau nu, viaţa mea părea mai colorată când ştiam că mă aflu eu şi iubirea mea, într-o lume a noastră. Zâmbesc în fiecare zi, niciodată fals, dar aproape niciodată din toată inima.
        Zâmbetul meu, acel zâmbet pe care n-am cum să-l descriu singură, pare că-şi pierde valoarea în fiecare zi. Sau poate că eu, înecată în lumea mea de vise perfecte care nici măcar nu vreau să se împlinească, am început să doresc prea multe momente palpitante, memorabile, de la viaţa asta. Sunt atât de leneşă încât vreau ca viaţa să vină la mine, nu s-o trăiesc eu pe ea.
        Sau poate că m-am săturat, să trag cu dinţi de fericire şi să primesc înapoi numai lovituri la care nici măcar nu pot să răspund. Dacă nu ţin totul pentru mine, pentru ca într-un singur moment să-mi ating limita, atunci ce pot să fac? Aş lua-o razna.
        Partea plină a paharului este faptul că numai sufăr. Dar aşa sunt oamenii, fiinţe nesătule care mereu vor mai mult, şi nici eu nu fac excepţie. Odată ce am trăit un sentiment frumos, superb, o vreme în care mă simţeam fericită, deşi eram atunci conştientă că se va termina mult prea repede, e normal să-l doresc din nou.
        Fericirea...pentru mine este ceva ce trece mult prea repede. Atât de repede încât nu am timp s-o simt din plin, şi nesimţind-o din plin, nu am cum s-o definesc. Nici nu vreau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top