Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

joi, 30 august 2012

Taniyama Kishou

"I WANNA STAAAY
TOGETHEEER"


      Fiecare univers are nevoie de acel personaj ai cărui paşi oricine în poate recunoaşte din depărtare; acel personaj care nu face nimic diferit faţă de ceilalţi, ci pur şi simplu excelează prin propri-ai existenţă. Din prima secundă, după imediata privire tipică pe care ţi-o aruncă îşi poţi dai seama că este un narcisist exagerat, dar după ce ajungi să-l cunoşti îşi dai seama că este printre puţinii narcisişti care nu se laudă cu nimic.
       Ce m-a învăţat el? În primul rând că el şi numai el este absolut perfect. Dar privindu-l pe el, zeul zeilor, care creează veşnic o împărăţie de cuvinte ameţitoare, am rămas confuză, pierdută şi total fericită. Când m-am trezit din vrajă, viaţa mea era aceeaşi, dar totuşi se schimbase.
      Taniyama Kishou trebuia sărbătorit cu adevărat pe 11 august, ziua în care a împlinit 37 de ani, dar vacanţa mi-a furat şansa de a păstra postările despre seiyuu fix pe zilele lor de naştere. 
      KISHOW [fiindcă numele lui de scenă sună mai cool - cred că e el de părere - decât "Taniyama-san"] este un seiyuu cunoscut în principal pentru rolul lui Tsukimori Len (La Corda d'Oro), care a fost de altfel primul meu rol al lui şi pentru rolul lui Shinomiya Natsuki (Uta no Price-sama) unde eu personal l-am remarcat. De asemenea, Taniyama-san [guh, nu pot să folosesc KISHOW toată postare că devine al dracu de repetitiv] este vocalistul genialei formaţii GRANRODEO [Alături de Iizuka Masaaki, sau e-ZUKA, chitaristul şi compozitorul muzicii lor], formaţia mea japoneză preferată.

       KISHOW este născut pe 11 august [evident], deci este zodia Leu [ea mai compatibilă cu mine :))], are o înălţime de 175 de cm [înălţimea normală pentru un japonez] şi este cea mai carismatică persoană pe care am văzut-o vreodată. Cum spuneam şi mai sus, l-am remarcat după ce am văzut UtaPri [episodul 6 mai precis] şi am devenit obsedată de melodia personajului lui, "Orion de SHOUT OUT". Am aflat apoi că este vocalistul unei trupe şi m-am îndrăgostit total de vocea lui când am auzit "ROSE-HIP BULLET" [melodia de pe sidebar]. Ca şi seiyuu nu are foarte multe roluri, dar în puţinele anime-uri în care l-am auzit, face o treabă genială.
       Iubeşte, se droghează, mai bine zis, cu cântatul. Asta se observă clar de prin live-uri GRANRODEO şi mai ales în videoclipul melodiei "Haitoku no Kodou", de pe albumul SUPERNOVA. Este extraordinar de expresiv când cântă, gesturile lui te captivează prin simpla lor naturaleţe. El scrie versurile pentru GRANRODEO, lucru din care mi-am dat seama că nebunul ăsta este un pervers. Nu că aş avea ceva împotriva acestui fapt, el în general nu am observat că s-ar manifesta în vreun fel; pur şi simplu îşi toarnă ideile nebuneşti în nişte metafore prin melodiile lui [sau uneori toarnă perversiuni directe, cum ar fi în melodiile "Koi no HEAT WAVE", "Summer GT09" şi, parţial, în "Urban Sweet" unde spune ceva de genul "joacă-te cu mine"]. Defapt, STAI. Din prima secundă în care l-am văzut pe KISHOW, când nici măcar nu ştiam cine e, mi-am zis: "tipul ăsta e un maaaare pervers". De ce? Poza asta de mai jos. Doaaamne, aia e prima poză pe care am văzut-o cu nebunul ăsta =)).

DAT PICTURE O_O...=))
       Din ce am observat eu prin evenimente, KISHOW are o latură de troll relativ sadic [care se observă în episodul 4 din Quiz no Prince-sam] şi se înţelege genial de bine cu Miyano Mamoru [defapt se trolluiesc unul pe altul] având în vedere că amândoi au lucrat destul de mult împreună. Mândria lui am putea spune că devine uneori amuzantă [atunci când o face la mişto] şi nu putem uita bătaia pe care i-o dă KISHOW lui Watanabe-san în Quiz no Prince-sama.
       Modul în care se îmbracă este absolut total [aici trebuie defapt lăudat stilistul GRANRODEO, dar are şi KISHOW originalitaea lui]. Ca şi muuulţi alţi seiyuu, îi stă bine îmbrăcat în cam absolut orice, dar am observat că preferă să poarte piele [şi doamne ce modele se mai găseşte să pună pe el].
Jacheta asta pare să-i placă: l-am văzut cu ea în evenimentele La Corda d'Oro şi la cele UtaPri. Plus, îi stă genial de bine [i want smth like that *Q*]
       În final, îi urez un foarte târziu "La mulţi ani!" extraordinarului Taniyama Kishou, pentru că reuşeşte să distrugă o lume întreagă cu vocea lui genială şi să orbească o mulţime de fane cu mişcările lui care uneori pot fi atât de subînţelese.

Totul despre el poate fi înţeles, numai el ştie cum.

Evenimentul de sus face parte dintr-o serie de evenimente La Corda d'Oro, aici fiind prezenţi şi Miyano Mamoru [cel mai înalt] şi Hino Satoshi [cel din marginea dreaptă], printre alţii. Practic, ce se întâmplă este faptul că seiyuu prezenţi trebuie să imite personajele celorlalţi. Astfel că KISHOW (Tsukimori Len) se găseşte în situaţia de a-l imita pe Miyano Mamoru (Kaji Aoi) [Tsukimori practic nu-l suportă pe Aoi] şi o face în cel mai epic mod [imită inclusiv character song-ul lui Aoi, cântat bineînţeles de Mamo-chan]. Asta întâmplându-se la sfârşitul videoclipului, though.

Simply Amazing. Fie faptul că au reuşit să umple câta'mai sala, fie faptul că tipul pare să fi sărit un metru şi ceva.

Un comentariu:

  1. 2015 incepe maji love 3000% si o sa fie din nou taniy-kun ca nacchan (Y) am facut deja nacchan's cosplay in italia ... si sa spun ca o fost fantastic intradevar. Taniy-kun este pervers la 100% si scrie i lyrics cind sa imbata de la musica.

    RăspundețiȘtergere

 
back to top