Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

joi, 30 august 2012

Running in the Bathroom

You're my
Ranmao
Matsushita Yuya - Kowarekake no Radio

      O mică doză de fericire pe care numai un singur zâmbet mi-o poate da. Fie că e zâmbetul larg care apare pe faţa mea când o văd, sau zâmbetul ei uşor ironic care-mi spune că mă cunoaşte mult prea bine, sper că nici unul nu se va schimba.

      Am să spun şi eu acelaşi lucru ca Nana "dacă ai fi fost un bărbat, cu siguranţă m-am fi îndrăgostit nebuneşte de tine". Şi asta sună siropos, dar e adevărat. Mi-era dor de acea nebunie pe care mi-o pot dezlănţui doar alături de tine, de melodiile ascultate la câte o cască în timp ce mergem pe drum şi fangirl-ismele tipice.
      Ieri seară am mers cu Misaki să vedem un film, The Dark Knight Rises mai exact. Filmul în sine a fost foarte stereotipic, bunicel şi totuşi cam plictisitor. Sincer, preferam să fac altceva decât să pierd trei ore la un film, dar am făcut-o de dragul lui Misaki. În baia mare şi goală de la cinematograf nu m-am putut abţine să nu alerg ca o nebună, eram pur şi simplu fericită că ne vedeam după aproape o lună. Fericirea e atât de simplă!

Happiness >.<

Misaki, ain't this fucking epic?! (parodie după Inu X Boku SS) I'm your Miketsukami >:)

2 comentarii:

  1. So we're Azunyan and Yui ,Riri and Miketsukami ,i wonder de la utapri cine o-m fi xD. optez pentru Masato reeen :D. Si eu cand te vad imi apare un zambet pe fata. Esti a 7-a fata care imi confeseaza faptul ca daca as fi baiat ar fi cu mine ,dar ,daca intr-un univers paralel s-ar intampla. Te asigur ca ,Te-as alege pe tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ano...etto...lăsând la o parte faza cu faptul că m-ai alege pe mine (that's obvious, duuuh, i'm your "piece of intelligence" :>), sunt de acord cu tine: eu, Ren cel pervers şi tu, Masato cel pervers, dar mai rezervat - cuplul perfect, nuuu? :))

      Ștergere

 
back to top