Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

duminică, 8 iulie 2012

Arhitect

Încep să cred că în curând
totul va cădea.

     Gândindu-mă la ce se poate întâmpla în relativ apropiatul viitor, m-am speriat. Nu vreau să repet trecutul, dar nu pare să mai am de ales. Nu e ca şi cum cineva s-ar schimba de dragul meu. Şi totuşi, eu m-am schimbat, mi-am înecat defectele şi tolerat defectele altora. Dar m-am schimbat pentru mine, pur şi simplu deoarece simţeam că aceste defecte, dacă nu mi le corectez eu singură acum, mai târziu va fi imposibil. Dacă oamenii ar avea voinţa să se schimbe în bine, atunci poate viaţa în general ar deveni mai uşor de suportat.
     Oricât de mult zâmbeşti şi te bucuri de viaţă, nu poţi spune că trăieşti fericit. E un lucru aproape imposibil, şi totuşi unii îşi îneacă fricile sau singurătatea într-o astfel de viaţă care, până la urmă, este doar într-o anumită măsură satisfăcătoare. Of course, you can't have everything.

     Am citit şi pe undeva legat de zodia mea, săgetătorul, ceva care este chiar adevărat: îmi place să observ relaţii şi să-mi construiesc eu singură propriile relaţii. Şi nu mă refer numai la sexul masculin; am impresia că în ultimul timp, mai ales generaţia mea, tinde să înţeleagă prin "relaţie" ceva strict amoros. În fine, în ultimul timp simt cum relaţiile mele cad, deşi m-am chinuit atât să le solidific. Şi nu pentru că eu n-aş mai fi deschisă sau disponibilă, ci pur şi simplu pentru că pe unii nu-i interesează. Răbdarea mea de fier are şi ea, bineînţeles, limitele ei. Vedem până la sfârşitul verii la ce se ajunge.


     De săptămâna viitoare mă apuc să-mi văd anime-urile de sezon, pe care le-am înşirat, ca şi acum trei luni, pe o listă pe perete. Deşi s-a dat startul la sezon de săptămâna trecută, am preferat să-mi las o pauză. Şi deşi eram decisă că voi vedea puţine on-going-uri vara asta, pe listă sunt 17. Cele mai multe de până acum; vedem şi câte apuc să văd.
     Săptămâna asta am văzut Kyoukai Senjou no Horizon [o idioţenie care mi s-a părut similară cu Kore wa Zombie], un mecha mediocru cu un protagonist amuzant făcut de Fukuyama Jun plus o doză înecătoare de boobs. Şi în seara asta sper să termin Moyashimon, o comedie epică despre un tip care vede bacteriile din mediul înconjurător. Astea două le văd ca să pot să le văd continuările care au început sezonul ăsta.
     Pentru că deja am trecut prin genialul album SUPERNOVA al băieţilor de la GRANRODEO [care în cam două săptămâni scot un single nou <3], voi face cândva un post about it. Acum ascult albumul NEW GAME al lui Terashiiii~ [Takuma Terashima], unul dintre seiyuu mei preferaţi.

Happiness >.<

HAVE SOME AOI =))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top