Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

vineri, 13 iulie 2012

Ambivalentidea

Lumina dansează
printre genele mele

      Timpul se scruge, iar în urma mea rămâne fie un regret amar, fie un râset sec. În orice caz, lucrurile din viaţa mea încep să-şi piardă valoarea.
      Unul dintre lucurile pe care le urăsc e să simt că-mi pierd timpul. Timpul mi-l pierd oricum, dar măcar uneori reuşesc să mă simt satisfăcută.
      Pe la prânz am văzut cu mama filmul "Dracula", pentru că ştiam că dacă nu-l văd azi, nu-l voi vedea evăr. A fost...deloc surprinzător; poate ceva bun sau, mai bine zis, nonconformist, pentru timpul în care a fost lansat [am văzut versiunea din '92]. Nu mi s-a părut deloc special, am folosit fiecare minut ca să fac mişto de tot, având în vedere că ăştia care l-au făcut [şi Bram Stoker, autorul cărţi de la care s-a pornit] habar n-aveau ceva despre istoria României. Dacă nu foloseau numele lui Vlad Ţepeş [domnitor care merită tot respectul pentru că i-a făcut praf pe turcii care, altfel, ar fi venit peste noi, domnitor care n-a fost în nici un caz un tiran însetat după sânge], poate că aş fi avut altă părere. Atmosfera filmului este una ciudat de întunecată [lucru ce mi-a stresat ochii], costumele şi mediul de viaţă arătau însă bine. Şi totuşi, nu pot să nu mă gândesc că Shiki este de un miliard de ori mai bun când vine vorba de vampiri.
      Apoi am văzut un episod dintr-un anime şi m-am chinuit vreo oră să lucrez la o chestie pe care o să v-o arăt într-o postare viitoare, apoi am vrut s-o postez pe Tumblr [am şi e un blog cu o singură postare], dar mi-a fost imposibil. Aşa că după cam două ore pierdute, am decis că urăsc Tumblr-ul pentru că-mi fură timpul în cantităţi industriale. Adică am de prins din urmă o grămadă de bunăciuni care trebuie să-mi fi apărut pe dashboard, prins din urmă care va dura pe puţin şase ore. Mă gândeam să-l las baltă, dar nu vreau - sunt lucruri prea bune acolo.
      Am dat jos jaluzelele de la o fereastră de la mine din cameră; schimbarea se simte, mai ales că de la acea fereastră se vede în stradă. Azi trebuia să merg la Free Hugs şi să vină Pachinko pe la mine, dar mi-am amintit abia pe la ora 17 [mama mi-a amintit defapt] şi acum n-am nici un chef să merg.

Happiness >.<

Un comentariu:

  1. Un premiu şi o leapşă pe blogul meu
    http://suflet-de-visator.blogspot.ro/2012/07/leapsa-liebster.html
    :3

    RăspundețiȘtergere

 
back to top