Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

marți, 19 iunie 2012

Un pas în spate

Alergau împreună
pe linia subţire a destinului

      Lăsând în urmă regretele, ar fi vrut să deschidă o poartă către un univers luminos care să fie numai al lor, dar viitorul avea să-i arunce într-o altă înecătoare fericire. Strălucirea nopţii şi urmele zâmbetului ei îi făceau să viseze, şi, pentru o secundă, fiecare se lăsă hipnotizat de silueta care părea ca o zeiţă dintr-o lume desenată cu note muzicale. Iar ea, fiinţa care-şi dorea numai singurătate, se afla acum prinsă în mijlocul unor priviri ascunse.
      În acea casă, în care orice era posibil, se petrecea imposibilul, astfel că unele vise ar fi putut deveni realitate. Fiecare avea nevoie de cineva care să-i împingă spre acele idealuri, dar singura persoană care ar fi putut face acel lucru prefera să-i privească pe toţi cum ard, pentru că şi ea ar fi vrut să aibă pe cineva care să-i aprindă o flacără în inimă. Şi astfel răsăritul îi trezea cu speranţa în inimi, doar pentru ca apusul să-i lase cu regrete.
    Noaptea, care ar fi trebuit să fie timpul dorinţelor neîmplinite, era acum scena pe care ei ar fi trebuit să danseze. Avertismentul venise încă de la început, dar nimeni nu ar fi putut crede că ea vorbea serios atunci când le-a spus că în unele nopţi se simte mai trează şi vie decât la lumina soarelui.
     Curiozitatea şi o coincidenţă amuzantă şi parţial sângeroasă îi trezi pe toţi în mijlocul nopţii, şi bănuielile lor urmau să fie confirmate de zâmbetul ei. Ea era acolo, singură, dansând odată cu lumina, iar corpul ei strălucea înconjurat de acel aer ameţitor al nopţilor în care somnul ar trebui să domine.
     Atunci când ea, care părea că nu are cum să-i vadă, le-a zâmbit, fiecare dintre ei a simţit ceva diferit. Iar ea, fata care ar fi trebuit să-şi viseze singurătatea, acum era din nou fericită. Simţea că lumina artificială a nopţii nu o mai înţepa, ci o îmbrăţişa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top