Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

miercuri, 6 iunie 2012

Maniac [not Music] Again

Momentul în care vreau să mă
simt ca un maniac

       Soarele îşi continuă jocul infinit cu norii, iar eu îmi continuu lupta zilnică cu propria-mi nemulţumire. Îmi fac planuri în viitorul apropriat, deşi ştiu că există acea groaznică situaţie în care soarta le-ar putea şoptii la ureche celor de care depinde acest viitor că eu merit o palmă, şi nu fericire. Şi, când ascult acea melodie superbă şi-mi imaginez cum cineva loveşte clapele pianului pe care eu îl aud, simt covorul din camera mea sub picioare în timp ce mă mişc cu simpla dorinţă de a-mi lua zborul. Dar geamurile mele au gratii, şi trandafirii fără miros pe care i-a primit mama şi care au ajuns în camera mea, deşi erau frumoşi, bineînţeles că s-au ofilit.
       Mi-a fost lene acută să postez luni, când am ajuns acasă. Marţi am fost la doctor, fiindcă la ţară am reuşit să mă îmbolnăvesc. Şi totuşi am ieşit afară noaptea ca să văd stelele ameţitoare, am mâncat cireşe aproape coapte şi am văzut dramele cu Nana. Două filme care urmează povestea din anime, relativ bune, pe care le voi comenta separat. Ascult Adam Lambert şi-mi vine să mă urc în maşina lu' tata şi să mă duc să văd marea. Păcat că aş face un accident minor, din care aş ieşi nevătămată, dar cu maşina cam praf, undeva pe la capătul străzii.
       Fiindcă am fost răcită, nu m-am dus la şcoală; a picat bine, am scăpat de un test la istorie [care sper să nu se fi dat, că altfel mâine mă ia pe mine la puricat]. Mai am fix două săptămâni de şcoală, ai mei încă nu s-au informat în legătură cu mutatul meu la alt liceu [ceea ce mă cam sperie, mai ales că săptămâna viitoare tata n-o să mai fie pe acasă cam o lună - party time \m/ - ], but I'm stayin' chill. Sper să ajung naibii la live-ul Evanescence din iulie.
        M-am apucat să văd "Quiz no Prince-sama" un segment cu seiyuu din UtaPri. Este absolut HILAR din primele secunde. [orice cu faţa lui Miyano Mamoru e HILAR]. Am de gând ca, pe parcursul lunii iunie, să scriu postări [nu neapărat review-uri] despre anime-urile pe care le-am văzut în ultimul timp şi despre care n-am apucat să scriu [Chiahayafuru, InuBoku, Mirai Nikki şi trebuie să mai fie]. Sezonul ăsta n-am să mai fac o postare despre anime-urile pe care le văd [ogoing-uri adică, 14 la număr], cum am făcut iarna trecută, pentru ar ieşi o chestie infinităăă. Now have some Mamo-chan to hunt you in your sleep.


Happiness >.<

Cine se prinde ce-i cu titlul, ascultă muzică bună. Cine nu ştie, căutaţi pe wikipedia lista melodiilor din albumul "For Your Entertainment" al lui Lambert. Link pentru leneşi.
Am ales să pun o poză făcută de mine, pentru că mi-era lene să caut ceva potrivit de pe net. Deşi calitatea nu e extraordinară, fiindcă poza e făcută noaptea [când am avut şansa să fac poză ziua florile deja se ofiliseră], măcar e originalul trandafir fără miros la care mă refeream.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top