Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

sâmbătă, 26 mai 2012

Umbrella Duck

Viaţa e atât de frumoasă
încât mă disperă.
       E ciudat sentimentul acela pe care-l ai când istoria se repetă. Când simţi că ce ţi se întâmplă nu e neapărat o situaţie nouă, şi totuşi tinzi să faci aceleaşi greşeli. Am sesizat că sunt mult prea tolerantă şi generoasă, astfel că unii au impresii greşite despre mine.

       Astăzi am dat teza la geografie şi gataaaa cu nebunia cu tezele; mai am ceva note de luat săptămâna viitoare şi apoi dau foc la cărţi, numai să nu le văd. Mâine este Otaku şi sunt sigură că va fi distracţie şi nebunie, deşi n-am fonduri ca în alţi ani [şi mai am de luat şi nişte cadouri de pe acolo]. Mă veţi recunoaşte (probabil) după (probabila) rolă de postere pe care (probabil) o voi căra după mine, ca în alţi ani. Şi după insigna de pe geanta lui Misaki pe care scrie "I heart HENTAI". Deşteptul ce Cosmin nu vine, fiindcă e în nuştu ce excursie (ce excursie poate fi mai importantă decât Otaku?!), iar cu restul grupei mă voi găsi eu.
       Astăzi am găsit soundtrackul Aquarion EVOL, pe care se află şi nebunia aia de opening cu "hai să ne iubim ca două animale sălbatice" şi alte minuni d'astea. Episodul de astăzi din Sakamichi no Apollon, poate cel mai promiţător anime al sezonului ăsta, a fost absolut superb. Şi acum vă las cu Tapioca [umbrella version] and I'm gonna hit the sack 'cuz' tomorrow I have to wake up early in the morning >:). Dă Doamne să nu plouă cu găleata mâine!

Happiness >.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top