Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

sâmbătă, 12 mai 2012

Trup de apă

"Mi-e dor de ochii tăi de jar,
privind mâinile neatinse"


        În momentul în care privea înapoi cu nostalgie la iubirea pe care şi-o dorise atât de mult, realizase în sfârşit că greşeala ei a fost acea dorinţă în sine. Era conştientă că totul fusese prea frumos, prea adevărat şi prea simplu pentru a fi adevărat. Şi imposibilul era deja o realitate dureroasă: apa ardea.
        Minţile lor erau înconjurate de o ceaţă groasă şi privirile pierdute le trădau visele, şi, privindu-se unul pe altul, vedeau din nou cât de mult seamănă această ironie pe care o trăia fiecare. Iubirea lor dispăruse, fusese înghiţită de pretenţile prosteşti şi imposibile pe care le-ar fi avut de la început, iar acum nepăsarea acea încă nehotărâtă îi făcea indecişi. Şi niciunul dintre ei nu ar fi recunoscut că a greşit, pur şi simplu pentru că ar fi vrut să creadă că au făcut totul unul pentru celălalt.
         Au plecat, din nou împreună, către acel loc unde visele strălucitoare puteau deveni realitate. În fuga lor nebună după motivul dorinţei distrugerii lor, s-au înecat în vechile amintiri; el şi-a stins singur flacăra isterică care ar fi vrut s-o ardă pe ea, iar trupul ei de apă s-a topit odată cu cenuşa rămasă din iubirea care încă mai mocnea. Şi totuşi, totul a luat foc din nou, de data asta nemaiputând fii oprit.
       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top