Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

duminică, 27 mai 2012

Şampanie în cutia cu sclipici

Or Eurovision 2012
in a nutshell

     Astăzi seară ştiam că e Eurovision-ul, dar n-aveam de gând să mă uit. Până la urmă m-a sunat tata [care nu-i acasă] şi mi-a spus să mă uit. Am prins sfârşitul concursului, mai bine spus când Irlanda era pe scenă. Ştiam că şi anul ăsta sunt băieţii de la Jedward, dar nu credeam că au evoluat de la coafuri zgârie nori [asta îmi amintesc eu de anul trecut] la costume de culoarea soarelui arzând.
     Am văzut recapitularea şi pe faimoasele babe ale Rusiei [ca şi cum România n'are avea babe] şi Zalelalelaleeei a noastră, şi nici una nu mi-a plăcut. Practic, Eurovisionul nu mi se pare bun de nimic [să nu uităm totuşi cine a câştigat în 2006], mai ales că acum favorita este Suedia, care o solistă de origine marocană. Asta şi cu aia din Ungaria, trăiască corciturile =)). Dacă Suedia câştigă am să mă obosesc să ascult melodia [uiteeee-l pe Lordi la TV \m/, prezintă punctele pentru Finlanda, şi face "eight points for the cutest, hottest etc. babe, Russia"....EPIC - ăsta a vrut să facă mişto de Europa, ne-a troll-uit =))]. En fin, mai e un pic, vedem cine câştigă şi noapte bună că mâine trebuie să-l văd pe Marc la cosplay-ul pe grupe =)).

-------Live Blogging =)) let's see [if Sweden] who wins-------

Meantime...Tumblr!

A CÂŞTIGAT SUEDIA! Nu că n-ar fi ştiut cineva. Acuma hai s-o auzim pe corcitura marocană de la Stockholm. ---- Melodia e bună, marocana cântă bine live. Felicitări compozitorului şi textierului.

Have some Daisuke Ono for a nice sleep. =))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top