Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

joi, 31 mai 2012

Rânjetul stelelor

"I can be obnoxious at times,
But try and see my heart"


   Sub norii care-mi blochează viziunea viitorului, viaţa mea se scurge ca şi lacrmile pe care nu pot să le vărs, şi totul mă face să mă înec în aşteptările mele. Ştiam că e imposibil, că fericirea nu se obţine cu câteva cuvinte, dar am obosit să mă agăţ cu dinţii şi ghearele de ea. Şi doare, ca un jung care-mi distruge inima; nu dezamăgirea doare, ci faptul că eu sunt singura care iubeşte. Mă iubeşti, şi totuşi nu mi-o arăţi, apoi mă faci să cred că eu exagerez şi te îngreunez cu sentimentele mele profunde. Ceva ce nu poate fi văzut nu există, ştii şi tu asta, nu?
        Dezamăgire: mereu m-am ferit de ea, de când m-am înecat într-o doză imensă care era să mă distrugă. Este lucrul pe care l-am simţit cel mai tare, pe pielea şi în sufletul meu, şi poate de aceea mi-e frică cel mai tare de el.
        Am învăţat să tac şi să suport, pentru că, orice aş spune, nimeni nu mă ascultă şi nimănui nu-i pasă. Cineva îmi aruncă des replica că aş avea "mania persecuţiei", ca şi cum e greşit şi scârbos faptul că mă simt neînţeleasă. Am ajuns să cred că aş putea fi patetică, dar mă consolez cu faptul că nu sunt singura.
        Aş vrea să le spun că vorbele lor sunt numai minciuni, neadevăruri care mă fac şi pe mine să mint. Mă consider minunată pentru că sunt în stare să suport tot ceea ce mi se aruncă în spate. Şi, chiar dacă mă supraestimez, dacă n-aş face-o, aş lua-o razna. Mi-e frică când mă gândesc că sunt predispusă la o depresie din aia groaznică de care a avut mama când eram eu copil.

Cel mai groaznic e când îi văd că-mi iau totul şi nu pot să fac nimic ca să-i opresc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top