Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

duminică, 27 mai 2012

OTAKU 2012.

"Şi să vezi că atunci când urcă
Marc pe scenă, o să fie nebunie"


         A doua zi a festivalului OTAKU 2012 a fost mai monotonă, pentru mine personal, şi poate şi în general, decât prima. În general, festivalul a fost mai monoton decât Nijikon, dar destul de interesant şi divers. Observând atmosfera, am ajuns la concluzia că Nijikon-ul în general mi s-a părut mai interesant decât Otaku, astfel că aştept cu nerăbdare să vină toamna [ohh, nuuuu, şcoală!] pentru o încă o tură de distracţie. Până atunci hai să-mi înşir părerile despre ziua de azi.

         Nu m-am dus de dimineaţă fiind eram obosită şi moartă de somn; m-a sunat Ana la habar n-am ce oră şi m-a trezit, am vorbit şi am zis că mergem acolo pe la prânz, înainte de cosplay. Până la urmă Misaki şi Mika-chan n-au mai venit, deci am rămas noi două. Mai încolo ne-am întâlnit cu Roia-chan [pe care o văzusem de mult] şi am mai dat ceva îmbrăţişări free huggerilor.
         Concursul de cosplay pe grupe a fost relativ interesant, skit-urile au fost de la mediocre la foarte reuşite şi unele chiar epice, costumele nu prea extraordinare [nici nu era nevoie] şi grupele cam puţine. Cei mai tari au fost Boom Service [grupă în care era Marc, Shu şi încă o persoană asupra cărei identităţi nu mă pronunţ, fiindcă nu sunt sigură], au făcut cosplay după Vocaloid [Kagamine Len - i think, că putea foarte bine să fie Rin - Kaito şi Gakupo] iar, ca de obicei, dansul lui Marc a lăsat audienţa praf. Locul trei l-au luat doi băieţi care făceau cosplay din Bleach [nu mi s-au părut extraordinari dar aveau nişte costume cât de cât ok, faţă de restul], locul doi a fost luat de un alt duo care a avut o prestaţie mai mult elegantă decât amuzantă, iar locul I a mers, bineînţeles, la Boom Service. Şi a fost epic când au băgat ăştia Caramelldansen şi nebunii hăi pe scenă să d-anseze [dea din cur mai exact] :3.


         Ne-am mai învârtit un pic pe la parter în timp ce juriul discuta, am constat că standurile erau exact ca ieri, marfa bună era deja dusă. Din câte îmi amintesc eu, la Nijikon anul trecut standul Mangashop a adus marfă nouă în a doua zi de festival. Azi manga era aceeaşi care rămăsese de ieri seară, lucru cam dezamăgitor pentru Ana care pur şi simplu n-a avut pe ce să-şi cheltuie banii. Am luat postere oficiale Otaku, ieri 5 lei, azi moka, lucru care mi-a amintit că şi anul trecut se întâmplase acelaşi lucru; şi am ajuns la concluzia că la Nijikon nu le dă niciodată moka [nici nu-mi  amintesc să fi văzut postere ale festivalului atunci]. Şi am mai luat încă o tură de stickere, ca să fie. 
         Apoi am văzut concursul de AMV-uri - toate mi s-au părut bune, locul 1 a fost exploziv, dar nu neapărat pe gustul meu. Locul 2 şi 1 au fost similare [cel puţin aşa mi s-a părut], două amv-uri făcute după anime-uri cu ceva violenţă, lupte şi poate some sci-fi or fantasy, plus dubstep pe fundal. Bine, poate nu mă exprim cum trebuie, având în vedere că nu prea am experienţă sau cunoştinţe în domeniu, dar asta e părerea mea. Un amv cu Kobato. [care m-a făcut să vreau să văd anime-ul], unul cu Haruhi Suzumiya no Shoushitsu [they're everywhere!], unul cu Deadman Wonderland [dacă nu mă înşeală memoria], unul cu Guilty Crown şi unul cu Mirai Nikki. După aceea a fost proiectat Sakamichi no Apollon, dar am plecat fiindcă muream de foame :)). În final am fost la McDonald's şi mi-am uitat, bineînţeles, posterele la Ana.
Să vedem cum va fi la toamnă.

Happiness >.<
[later edit] Tocmai am observat că asta a fost postarea cu numărul 444.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top