Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

miercuri, 30 mai 2012

Never close our eyes

"There's plenty of time to sleep
when we die"

          Ploaia bate geamurile clasei şi primul lucru la care mă gândesc ar fi că aş prefera să fiu afară, chiar dacă ploaia mi-ar înţepa pielea cu fiecare picătură rece. Vreau să ies şi să-mi ţip libertatea, lumea s-a schimbat exact aşa cum am prezis eu şi acum sunt din nou singură şi închisă în încercările mele de supravieţuire. Viitorul meu nebun e încă încleştat în ghearele mele, iar odată cu vara, îl voi lăsa să-şi ia zborul.

          Sunt constrânsă de un sistem care mă face să-mi pierd timpul, sistem în care nici măcar nu sunt apreciată pentru valoarea mea. Aveam impresia că mă supraestimez, dar în fiecare zi mi se dovedeşte că sunt superioară pur şi simplu pentru că-mi folosesc capacităţile mintale pe care orice om le are. De ce toată lumea zilele astea pare să aibă tărâţe în cap?
          Voi dispărea în modul în care am dus-o până acum, adică în anonimat. Prefer să mă conserv şi să nu atrag nici un fel de atenţie, asta incluzând orice fel de încercare de a-mi dovedi capacităţile superioare, pentru că lumea e ciudat de rea şi loveşte cu o gelozie din aia ieftină, dar grea.

           Am făcut prefect astăzi testul la chimie şi după mine au mai copiat încă patru persoane, am luat un nouă în test la istorie, iar restul clasei mele de idioţi au scris numai aberaţii şi au luat, mare majoritatea, trei şi patru. Şi asta mă afectează pe mine, fiindcă de mai dă încă un test. Nu înţeleg de ce-i place atât profei să se mire de aberaţiile ăstora, nu-şi dă seama că sunt simpli proşti care n-au ce căuta în şcoală [mirodeniile sunt şuncă, Amerigo Vespucci a ajuns în India, a mai fost şi frate de cruce cu Columb care a descoperit amerindienii şi d'astea].
           M-am apucat să ascult albumul Trespassing al lui Adam Lambert, fiindcă îl aveam pe listă de muzică pe care trebuie s-o ascult de vreo două săptămâni şi aveam chef de muzică în altă limbă decât japoneză. Când Meda l-a auzit, nu i-a plăcut, ea fiind fan Lambert. Pentru că deşteptul şi-a schimbat stilul destul de mult, a renunţat la acele influenţe rock mişto pe care le simţeam eu în albumul lui de debun "For Your Entertainment" şi a trecut pe un dance-pop mai comercial. Eu personal sunt tolerantă [nu fac mutre ca Meda], mă bucur de vocea lui şi de versurile scrise în marea majoritate de el. Review comin' up next week.

Happiness >.<

2 comentarii:

  1. Chiar ieri am facut un post cu melodia asta.E superba<3 Si eu consider ca pop-rockul e mai bun pentru el,dar are o voce geniala ce face fiecare melodie placuta.Iar videoclipul e si el deosebit:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, videoclipul mie nu mi s-a părut neapărat în relaţie cu melodie, dar având în vedere că am ascultat melodia prima dată când am văzut videoclipul, poate că nu mi-am format o părerea solidă. Oricum Adam este genial, mersi şi ţie dragă c=ai trecut pe aici!

      Ștergere

 
back to top