Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

sâmbătă, 19 mai 2012

My soul, your beats

Sau "ba ba ba barirari ba ba ba" etc.
prin ploi torenţiale.


         Telefonul sună şi din cauza vibraţiei care vine înainte de tonul de apel mi se cutremură patul, ca de obicei. Apoi aud 'acel' ton de apel şi în secunda doi răspund entuziasmată la apel: era Misaki: "Ce-ai fată de mă suni sâmbăta, te-ai tâmpit?!", "Cum aşa?", "Tu niciodată nu m-ai sunat sâmbăta, numai eu te-am sunat.", "...chiar aşa de nesimţită sunt...arrh!". Şi aşa am pornit prin ploaie, cu umbrela în mână, vocea lui Hosoyan pe fundal şi entuziasmul în suflet spre casa acestei fiinţe adorabil de nesimţită.

         Părinţi ei nu erau acasă, dar calculatorul e stricat; în final m-am dus eu la ea fiindcă mama era acasă şi într-o dispoziţie nu prea bună. Afară ploua torenţial şi a fost naşpa că a trecut câta-mai maşina printr-o baltă de lângă mine, astfel că balta mi-a ajuns mie pe faţă; în final am trecut prin râurile şi oceanele nou-născute pe trotuarele din Bucureşti cu "Sakura" pe fundal. Ironic de epic.


            Am ajuns la Misaki acasă fără să mă rătăcesc sau să sun la interfon la altă scară, apoi am mers la magazin să luăm ceva de ronţăit [the usual cookies :3]. Plimbatul prin ploaie în timp ce cântam din tot sufletul idioţenia aia de mai sus a fost pur şi simplu epic; mie îmi cădea gluga din cap în fiecare secundă, Misaki sărea prin bălţi şi zicea că-s marea, lucru care-mi amintea de mult dorita vară, apoi o luam de la capăt cu o doză de "ba ba ba barirari ba ba ba ba~". Până la urmă am zis că vedem Angel Beats!, pe care ea deja îl văzuse. În juma' de zi am văzut 9 episoade, am râs pe cinste şi era să mai şi plâng. Vocea lui Kamiyan [Otonashi Yuzuru] este pur şi simplu minunată, genială, absolută! Pe Kimura Ryohei l-am recunoscut din primele replici, la fel şi pe Miyuki Sawashiro, so that means I'm getting better at this seiyuu-recognizing thing". După ce părinţi ei au venit, n-am mai stat prea mult fiindcă se făcuse deja târziu.

Şi sosetele mele sunt şi acum puţin ude. Umi da yoooo~.
Hahahahah-bababariraribababa-happiness >.<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top