Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

luni, 28 mai 2012

Eşti atât de frumos încât mă disperi

"Even though I search for your figure
it’s too bright and I can’t see a thing"
KAGURAA...!

         Atunci când merg pe stradă şi privesc lumea ca pe un şir infinit de imagini, mă strufoc şi sufăr din cauza unei dorinţe absurde: caut frumuseţe. Rămân optimistă şi tolerantă şi, uitându-mă mai bine, văd farmecul unic al fiecărei perechi de ochi străini pe o întâlnesc. Şi totuşi, nu am găsit nici până acum acel ceva pe care să-l pot numi pur şi simplu "frumos", acel magnific care să-mi taie respiraţia şi să-mi topească simţirile. Când îmi văd reflexia, îmi dau seama că mă subestimam, şi-mi zâmbesc singură gândindu-mă ce persoană superbă sunt. Nu sunt narcisistă, doar am nevoie de cineva de care să mă îndrăgostesc.
       Sunt dispusă să iubesc şi nu am pe cine. Mi-e dor de mor de sentimentul acela arzător, de privirile misterioase şi zâmbetele fără speranţă pe care le am când iubesc. Inclusiv modul în care iubesc mă face sadică, pentru că sufăr singură şi mă bucur singură de durerea mea, astfel că ajung să oscilez între dorinţă, iubire şi suferinţă.
         Gândindu-mă la viaţa mea, nu înţeleg nici eu de ce sunt nemulţumită. Am lucruri pe care mulţi le visează, dar eu visez la lucruri pe care nimeni nu le are. Şi acum, pentru o clipă, am simţit că nu sunt eu, că viaţa mea nu e aici şi că afară nu plouă, şi parcă mi-am proiectat sufletul într-o altă dimensiune în care totul era atât de luminos încât mi se părea întunecat.
         Acum când stau să mă gândesc, mi-am găsit de mult idealul. Şi atunci când l-am văzut, l-am simţit şi am vrut să-l fac doar şi numai al meu, dar când m-am trezit şi l-am privit mai bine, nu era real.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top