Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

joi, 31 mai 2012

Energy saver

În fiecare zi îmi dau seama
că nu mă supraestimez


       Sunt mândră de mine pentru că am puterea de a mă ridica rapid chiar şi după cele mai puternice lovituri. Continuu numărătoarea mea până la sfârşitul suferinţei mele şi fiecare zi mă face să realizez că m-am învăluit într-un anonimat care-i face pe cei din jurul meu să mă subestimeze, când tot ce încerc eu să fac e să mă conserv şi să mă las afectată. Astfel că zilele de şcoală care au mai rămas mă obligă să-mi activez spiritul Oreki Houtarou-like.
       De dimineaţă am avut parte de o ceartă cu tata, care a descoperit prea repede de ce fel de minuni sunt eu în stare. Am tăcut, n-am zis nimic, pentru că orice aş fi spus fără să gândesc în prealabil, m-ar fi putut duce într-un stadiu mai groaznic decât în cel care mă aflam. Am învăţat perfect cum să mă comport pe lângă tata ca să am numai de câştigat, doar că uneori e pur şi simplu enervant, şi mă scap. Şi totuşi, din fiecare chestie din asta am de învăţat; îmi place să-mi analizez relaţiile şi apoi să încerc să le îmbunătăţesc.
       Am plecat la şcoală fără chef şi cu temele făcute, şi cu ideea că şi ziua de azi de deja pierdută. Am stat pe acolo vreo trei ore, din care am făcut cursuri doar două, fiindcă se dădea bilingv la franceză în şcoală. M-am dus la profa de istorie s-o rog să-mi treacă nota aia de nouă din testul de ieri, la care colegii mei au împuşcat numai 3 şi 4. Am avut o discuţie interesantă şi enervantă cu ea, apoi mi-am dat seama că n-am nici o şansă să-mi treacă nota aia bună şi că trebuie să învăţ naibii pentru că un test. Când am ajuns acasă şi i-am povestit mamei, mama a etichetat-o repede "încă o proastă", şi astfel a zburat ultima picătură de apreciere pe care-o aveam faţă de profă. M-a ascultat la română, sper să-mi treacă odată două note [că nu e oră la care să nu răspund] şi să termin şi cu goana asta după note.
       La sfârşitul zilei aş fi vrut s-o văd pe Misaki dar soarta e crudă şi voinţa ei puţină, astfel că m-am dus acasă, doar ca să-mi dau seama că tata e un om foarte încăpăţânat care va fi supărat pe mine nuştu câte săptămâni de aici încolo. Las' că vine vacaţa şi nu-l mai văd pe acasă.

        Mi-am luat la şcoală volumul VII din Kuroshitsuji şi l-am citit într-o oră pe care n-am făcut-o. A fost frumos să-i reamintesc fazele epice din una dintre manga-urile mele preferate, mai ales că prin volumul şapte e faza aia delicioasă în care Sebastian *spoiler alert, highlight to see* se dă la o duduie depresivă şi-şi murdăreşte mănuşile după o noapte cu ea şi faza aia la fel de epică în care apare într-o amintire a lui Ciel lordul Vincent, tatăl lui. M-am enervat că Meda era ceva de genul "de ce să râzi când citeşti o carte?!"...nu ştiu unii ce pierd fiindcă subestimează manga! De dimineaţă am citit un capitol din Akuma to Love Song, pe care-o cumpărasem de la Otaku, dar n-am luat-o cu mine fiindcă nu doream s-o citesc în gălăgia de la şcoală, având în vedere că am luat Kuroshitsuji cu mine pentru că o citisem deja şi nu trebuia să mă concentrez [eu pot citit şi în gălăgia nebuniei isterice, dar vreau să mă bucur de lucrurile care chiar îmi plac în linişte]. Mi-a plăcut, arta e frumoasă şi povestea a început relativ original; plus, e altfel când citeşti cu manga-ul în mână.

[Later edit] Well, well, look at this...HELL YEAH! \m/
Click pe imagine pentru a o mări, sursa aici.
Happiness >.<

Mâine plec, obligată şi târâtă să merg în locul pe care-l urăsc cel mai mult, unde stele râd de mine noaptea. Şi astfel îmi voi pierde patru zile din viaţa râzând ca o tâmpită la întunericul în spatele căruia imaginaţia mea se dezlănţuie.

And thus, the world was saved.
HAVE SOME DANSHI KOUKOUSEI FOR THE SAKE OF IT \m/
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top