Passionate, gun, trainwreck, memories, summer, electric, lullaby, senseless, song, sadist :|

HAI SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ. CE CIUDAT SUNĂ ACUM, CÂND ACEL SENTIMENT INOCENT A DISPĂRUT DE MULT. HAI SĂ ZBURĂM. NU, O SĂ STĂM PE PĂMÂNTUL ĂSTA ŞI O SĂ ZÂMBIM SARCASTIC PÂNĂ CÂND CINEVA SE VA PRINDE CĂ SUNTEM EXTRAORDINARI. PENTRU CĂ SUNTEM.

marți, 24 aprilie 2012

Innocent Girl II


        În acea dimineaţă Masato se simţea pierdut, avea impresia că toate dorinţele lui neîmplinite îl copleşesc. Noaptea care tocmai trecuse îl făcuse să-şi dea seama că nu e în stare s-o facă a lui pentru că iubirea lui nu era menită ei. Dar o dorea, mai mult decât şi-a dorit el ceva vreodată. N-o vroia pentru el. Vroia doar să ştie că ea nu e în braţele lui Jinguji, şi acest lucru se putea împlini într-un sigur mod. Gândurile şi coşmarurile îl făcea să simtă un ghipe în inimă.

       Soarta fusese de partea lor atunci când cei doi hotărâseră s-o farmece pe Haruka. Pasiunea lor disperată, dar cu totul diferită, se consumase într-o seară de vineri, astfel că problema că Haruka ar putea fi văzută în căminul băieţilor atunci când ar fi încercat să se strecoare într-o zi de şcoală nu exista. Plus, aşa îi plăcea lui Jinguji, să savureze epilogul, fiind sigur că lasă loc pentru o posibilă continuare. În schimb, Masato se simţea inconfortabil, şi nu pentru că dormea cu alte două persoane într-un pat pentru o singură persoană, ci pentru că era obligat să-l vadă pe Jinguji în pat cu altă fată. Tânărul cu privirea ascuţită înţelesese de ce colegul lui nepăsător nu-şi mai petrecea nopţile în camera lor de mult timp, dar parcă nu vroia ca bănuielile să-i fie confirmate pe faţă. Până la urmă…toată această pierdere a lui Ren începuse din vina lui. Simţea că se sufocă, din nou. Îşi dorea mult prea multe.
            Ren îşi deschise ochii calzi şi îi dădu „bună-dimineaţa” Harukăi cu o frază care-l făcu pe Masato să se înece:
          - Mieluşeaua mea mică, nu credeam că vei fi mai minunată decât frumosul meu Masato. Şi o sărută uşor pe buze, dar ea, spre mirarea razelor de soare care tremurară la vedere priveliştii, se dădu mai în spate, apucându-l uşor pe Masato de o şuviţă.
            Jinguji nu se aştepta la un astfel de refuz, mai ales în favoarea lui Hijirikawa, dar sclipirea din ochii fetei îl făcu să chicotească. Când îl auzi, Haruka îşi încleştă degetele în mâna lui Masato, luându-l prin surprindere. Ren se apropie de ea şi o sărută apăsat, făcând-o să-şi piardă echilibrul, deşi stătea în pat, astfel că Masato fu obligat să simtă trecând prin corpul lui toată pasiunea celor doi, ea rezemându-se de spatele lui. Ar fi vrut şi el să intre în joc, dar nu avea putere:
            - Jinguji-san…eu cred că ar fi mai bine să mă întorc în camera mea, spuse fata, în timp ce-şi retrăgea mâna stângă care până atunci fusese încleştată în pletele lui. Ren se simţea din nou refuzat, deşi ea nu intenţionase asta.
            - Draga mea, eu şi Hijirikawa te aşteptăm ori de câte ori te simţi singură, îi zâmbi Jinguji înainte ca fata să închidă uşa camerei pentru a se strecura în căminul fetelor. Ar fi vrut s-o întrebe cum s-a simţit alături de el, dar era şi Masato acolo. Amândoi realizau cât de laşi şi nehotărâţi au fost, şi asta îi făcea geloşi unul pe celălalt, lucru care reuşea să-i aducă mai aproape.

            Masato îşi lăsă uşor capul pe spate atunci când Ren îi atinse umărul, iar la următoarea lui tresărise se simţea deja prins în sărutul înecător al blondului. Masato ar fi vrut să-l atingă mai mult, dar lipsa întunericului îi slăbise încrederea în sine. Astfel că se mulţumi să adoarmă din nou ameţit de mirosul magnific al tânărului de lângă el. Şi prin mintea lui Jinguji trecu un gând ciudat şi neaşteptat: Hijirikawa...prezenţa lui atât de apropiată îi topea simţurile mai mult decât orice alt partener pe care Ren l-a avut. Şi chicoti uşor în timp ce-l îmbrăţişă uşor pe Masato, pentru că-şi dădea seama că reuşise să fie înnebunit de cineva mai arogant decât el însăşi.
           
            Jinguji se trezi dintr-o singură mişcare care zugudui patul mic: avea ochii bulbucaţi, transpiraţia îi curgea pe bărbie şi respira greu. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să se uite la Masato; era bucuros că persoana pe care el îşi arunca poftele sadice era încă acolo. De ce se aştepta, nu, de ce îl speriase gândul că partenerul lui ar fi putut să nu fie lângă el când s-a trezit? 

.....................................
Încă mai am ciudat de multe idei pentru a continua asta.
Pentru necunoscători şi ăia care nu s-au prins: numele personajelor sunt Hijirikawa [nume de familie] Masato, Jinguji [num. de fam.] Ren şi Nanami [num. de fam.] Haruka. Cine ştie şi ce-i cu ei, e cu siguranţă o persoană deşteaptă. [Misaki, no spoilers!]
Şi faza cu mieluşeaua...ştiu că nu sună foarte frumos, dar asta e replica originală a lui Jinguji. 
Continuarea aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
back to top